Er zijn 2 resultaten gevonden

door Axel57
13 jul 2016 22:33
Forum: Motorisch - onder de kap van de Captur 1
Onderwerp: Fluittoon turbo TCe 90
Reacties: 12
Weergaves: 5868

Re: Fluittoon turbo TCe 90

Hallo,

Nee klopt dat de 120Tce met handbak nog niet beschikbaar is. Wij hebben voor aanschaf van onze 90Tce er een bij de garage "geleend" van zaterdagmiddag tot maandagmorgen, dat was gratis! Wilde ook zeker zijn dat de Captur zou bevallen.

Zonder Eco stand vind ik hem snel genoeg hoor, moet je misschien ook aan wennen. In de stad vind ik hem zelfs lekkerder rijden in Eco Stand, is ie wat rustiger. Bij bv invoegen op de snelweg gaat ie wel even uit, die kickdown vind ik bij ons niet echt werken dus dan druk ik de knop altijd even in. Maar eenmaal op de snelweg gaat hij weer op Eco. Of dat nu echt veel brandstof bespaart durf ik niet te zeggen.

Met de benzine meter heb ik dat nog nooit gehad, ook niet bij andere RN modellen.

Renault is momenteel (schijnbaar) een van de meest betrouwbare merken.

Qua stuurgevoel wij rijden al meer dan 10jaar Renault dus ik vind het prima en wat betreft stugge achterveren? Vind hem alleen vervelend als we in de wijk over een aantal drempels rijden verder rijdt hij heerlijk.
door Axel57
13 jul 2016 14:34
Forum: Motorisch - onder de kap van de Captur 1
Onderwerp: Fluittoon turbo TCe 90
Reacties: 12
Weergaves: 5868

Re: Fluittoon turbo TCe 90

Hallo Harry,

Wij hebben onze Captur morgen precies 2 jaar maar heb geen last van een fluitende turbo. Misschien nog eens een andere Captur proberen of als deze beschikbaar is die met de 1.2Tce (met handbak).

Vind zelf de Captur erg stil, de motor hoor je ook nauwelijks.

Wat vond je nog meer negatief aan de Captur?

gr,Axel