Er is 1 resultaat gevonden

door Bas1970888
03 jan 2017 12:59
Forum: R-Link 2
Onderwerp: Koppelen Iphone
Reacties: 7
Weergaves: 8999

Re: Koppelen Iphone

jan1956 schreef:Mijn Iphone 6 heb ik in het voorjaar 2016 gekoppeld met R-Link 2 in mijn Kadjar. Zodra ik in de auto stapte, werd de telefoon automatisch verbonden met de auto. Tot 'ergens' in de zomer, waarschijnlijk na een update van de Iphone (?)
Sindsdien moet ik iedere keer na het starten van de auto mijn telefoon handmatig verbinden, en dat begint nu langzamerhand aardig irritant te worden.
De in juli en oktober 2016 verkregen updates van het R-link systeem hebben niet geholpen. De Iphone beschikt inmiddels over Ios 10.2, maar ook dit biedt geen oplossing. De Iphone is al diverse keren opnieuw gekoppeld aan de auto, maar ook dat zonder resultaat.
Heb ik een instelling op de Iphone niet juist staan?
Heeft iemand hetzelfde probleem?
Dag Jan,

Ik had hetzelfde probleem met mijn iPhone (IOS 10.2). Telefoonverbinding met Bluetooth (BT) lukt prima, mediaverbinding met BT lukt niet.
De oplossing: Zorg ervoor dat er minimaal 1 muzieknummer in je iTunes staat, dan werkt het wel! (zet BT op je telefoon uit, sluit je telefoon met de iPhone USB-kabel aan de auto, dan BT inschakelen op je telefoon en met RLink BT inschakelen en connecten; via het RLink scherm zie je dat de RLink je iPhone als iPod herkent; USB kabel eruit halen en je BT verbinding voor media werkt als een zonnetje). Hoop dat deze oplossing voor je werkt.