Er is 1 resultaat gevonden

door Elmac
09 jan 2018 10:36
Forum: R-Link 2
Onderwerp: Stemherkenning Navi werkt niet meer
Reacties: 11
Weergaves: 4331

Re: Stemherkenning Navi werkt niet meer

rvdgaag schreef:Volgende week gaat mijn auto naar de dealer voor de terugroepactie van bouten in de voorwielophanging, ze gaan dan ook naar de Navi kijken voor dit probleem.
Ben benieuwd of ze het kunnen oplossen, heb precies hetzelfde na de 2016.12 update. Bijkomend probleem is dat de stem van de navigatie iedere keer na opnieuw starten van de auto weer te horen is, ook als deze op 0 staat in het instellingen menu, of hij verschuift zelf van 0 naar 2 0f harder. Dat is behoorlijk irritant.

Heb het bij Renault NL gemeld na de laatste kaartupdate, na 2 weken bericht dat de dealer het op moet lossen. Die belde netjes op, wellicht zou een algehele reset helpen. Dat helpt dus niets, behalve dan dat je al je instellingen en favoriete adressen kwijt bent.... :oops:
Het zou een taalprobleem kunnen zijn meldde de dealer, systeem op Engels ingesteld om te proberen, en zowaar, geen probleem om naar een adres in de UK te navigeren via de stemherkenning. Maar terug naar Nederlands en weer geen stemherkenning voor de navigatie! :?:

Dus rvdgaag, ik hoor het graag of ze de stemherkenning weer werkend kunnen krijgen!