Er is 1 resultaat gevonden

door MennowZ
18 mei 2017 20:20
Forum: Fluence Z.E.
Onderwerp: Rustig hier!
Reacties: 17
Weergaves: 17261

Re: Rustig hier!

Ja rustig hier!, hier is nummer 2 :)

Een paar weken geleden de Fluence Z.E. gekocht voor een prijs waar ik m niet voor kon laten staan :D , hij is van 2012 en is de Prime Time uitvoering.

100% in orde, laadpaal geregeld op de zaak.. voor thuis de standaard lader geregeld.

Opladen gaat redelijk vlot, vorige week om 7:45 ongeveer leeg neergezet : 12:15 vol en klaar om te rijden, voor ons accptabel :D

Ik gebruik hem om in een straal van 80/90km naar klanten te rijden, er is dan nog voldoende lading over om in enkele uren weer (na herladen) terug te kunnen. Hiernaast heb ik een Alfa Romeo Brera staan, maar deze is in de afgelopen weken niet meer van haar plek geweest. Ik grijp dus voorlopig nog niet mis.

Iedereen die de Fluence laat zien en er in laat rijden is enthousiast, zojuist nog een compliment gehad op een parkeerplek bij de supermarkt: Goh wat een mooie auto! en zo stil! is ie elektrisch ofzo? Nog nooit gezien! is het een nieuw model?

Voorlopig de koop van het jaar, de accuhuur zie ik maar als wegenbelasting. Binnenkort een beurtje regelen in Etten-Leur.. gelijk de accu laten checken (hoeveel % leven er nog inzit).

Nog meer Fluence rijders? want ik ben ook wel in voor een meeting!

Menno