Er is 1 resultaat gevonden

door toppie
13 jul 2017 17:51
Forum: Walk of shame
Onderwerp: Trafic automatische airco 2017
Reacties: 0
Weergaves: 3487

Trafic automatische airco 2017

Ik ben sinds 06-01-2017 in het bezit van een nieuwe trafic 125 pk met automatische airco (climate control).
Sinds het begin heb ik daar problemen mee in de winter op 24 graden zetten om het warm te krijgen tenzij ik op de snelweg rijd dan kan ik hem op 22 graden zetten maar dat komt dat de rijdwind de ventilator mee helpt.
Het is de afgelopen maanden best warm dus temperatuur op 20 graden gezet helaas dat werkt niet dan maar op 18 graden ook dat gaf heen verbetering.
Terug naar de dealer die geeft aan dat je de temperatuur op 18 graden moet zetten en dan de ventilator handmatig hoger zetten (volgens mij is dit niet de bedoeling) dat komt door het tussenschot welke met een dubbelcabine ter ver naar achter staat waardoor de ruimte te groot is? hoe doen ze dat in het buitenland maar daar hadden ze geen antwoord op aangezien het tussenschot een Nederlandse belasting maatregel is.
Ik heb de Importeur gebeld en kreeg na een week antwoord via de mail vervolgen nog een paar vragen gesteld via de mail maar daar word niet meer op gereageerd.
Ook daar heb ik weer achteraan gebeld toen was het dat het wel werkt met een auto zonder tussenschot en we kunnen niets voor je doen wand het is zo ontworpen?????? blijkbaar kan deze uitvoering in Nederland niet werken.
kortom wees gewaarschuwd neem een handmatige airco werkt het zelfde maar is een stuk goedkoper.
Ik ben erg teleurgesteld vooral omdat het in mijn vorige Trafic uit 2010 wel prima werkten.