Er zijn 7 resultaten gevonden

door lambocars
09 mei 2018 13:53
Forum: Talisman
Onderwerp: Talisman Kinderziektes
Reacties: 1862
Weergaves: 333354

Re: Talisman Kinderziektes

Ik heb ook al gemerkt dat de koeling van de zetels niet echt denderend is, ik had er meer van verwacht, het werkt allemaal wel, maar zoals het weer nu is mocht het van mij toch wat meer koelen.

Het probleem met mijn telefoon heb ik ondertussen ook kunnen oplossen ... als ik gebeld werd, of ik bel iemand had ik geen geluid, en de persoon aan de andere kant hoorde ook niets ... effe getest, en de BT streaming had ook geen geluid ... effe Google ... en het blijkt dat de Kadjar hier ook last van heeft ... oplossing is een volledige reset van de R-Link ... en nu het werkt weer, wel alle instellingen pleite natuurlijk, maar ik kan weer handsfree telefoneren ... toch een basisbehoefte tegenwoordig.

Zoals hier al aangegeven, ik vind dat de Talisman echt wel een mooie, aparte wagen is, veel wagen voor je geld ... maar het zou toch allemaal wat beter moeten werken toch, er is niet echt iets baanbrekend, totaal nieuw op de Talisman, en toch slagen ze er niet in om het allemaal feilloos te laten werken ... ik rij ondertussen al meer dan 20 jaar met leasewagens, tussen de 2 en 3 jaar telkens een nieuwe na 140,000 km ... en ik heb nog maar één keer echt problemen met een wagen gehad ... en dat was een Espace ... perfect gereden tot 90,000 km en daarna stond deze elke maand wel in de garage met problemen ... ik heb heel wat vervangwagens gehad toen ... ik hoop dat het met de Talisman niet die richting uitgaat ...
door lambocars
02 mei 2018 09:09
Forum: Talisman
Onderwerp: Talisman Kinderziektes
Reacties: 1862
Weergaves: 333354

Re: Talisman Kinderziektes

Ik heb sinds vorige week een bizar probleem ... met de telefoon.
Als ik gebeld wordt krijg ik netjes de oproep door, ik neem op ... en geen geluid ... ik hoor niets, en de persoon die me belt hoort mij ook niet.
Als ik zelf bel heb ik hetzelfde probleem ... 'bezig met nummer kiezen' ... 'gesprek begint te lopen ... maar geen geluid aan beide kanten.

Ik heb een Samsung A5 2017 model ... heeft altijd perfect gewerkt, ik heb geen update gedaan van de R-Link recent, en toch ineens problemen.

Heeft iemand dit ook al gehad?
door lambocars
12 apr 2018 14:47
Forum: Talisman
Onderwerp: Talisman Kinderziektes
Reacties: 1862
Weergaves: 333354

Re: Talisman Kinderziektes

berenburg schreef:Was jij met de tankdop open?
Neen, maar ik open deze wel om de binnenkant ook te poetsen en ervoor te zorgen dat er geen water meer uitloopt nadat ik de wagen helemaal gedroogd heb met quick detailer en microvezel doeken
door lambocars
12 apr 2018 13:41
Forum: Talisman
Onderwerp: Talisman Kinderziektes
Reacties: 1862
Weergaves: 333354

Re: Talisman Kinderziektes

Ik had tijdens het wassen en afdrogen vorige zaterdag ineens het klepje van de tank in mijn hand ... dat schuift blijkbaar gewoon van het deurtje af ... heel de (in mijn geval zwarte) cover schuift gewoon van het deurmechanisme over de tankdop af.

Ik heb het er terug op kunnen schuiven, maar het komt wel erg gemakkelijk los, denk eraan om er wat Loctite of zo op te zetten zodat het vast blijft zitten
door lambocars
26 mar 2018 14:18
Forum: Talisman
Onderwerp: Talisman Kinderziektes
Reacties: 1862
Weergaves: 333354

Re: Talisman Kinderziektes

Ik heb mijn Talisman Grandtour nu van midden januari ... ondertussen nog maar 5000km ... de wagen is vier keer binnen geweest ... inderdaad 'VIER' keer ... maar voor problemen met de lak, niet voor problemen zoals jullie allemaal omschrijven, dus ik hoop toch dat de 2018 lichting iets beter geworden is.

Maar ... er zijn toch wel enkele opmerkingen te geven:
Bestuurderstoel kraakt, ik heb wel gemerkt dat als hem iets vooruit zet en iets hoger, dan is het weg ... maar met mijn 2m05 is dat niet echt de bedoeling dus.
Rechter achterlicht had ik zaterdag ook condens in, maar ik had de wagen net gewassen en de zon kwam erdoor ... dus ik denk dat het gewoon condens is, geen lek.
Bij het veranderen van het profiel komt de zitting wel mooi in de juiste positie ... maar de rugleuning niet ... ik zit 'rechter' in de wagen dan mijn vrouw, dus dat is wel wat lastig.
Vind het ook raar dat de R-Link aangeeft 'positie van stoelen en buitenspiegels opgeslagen' ... maar die spiegels bewegen niet als ik van profiel verander, volgens mij heeft de Intens helemaal geen geheugen op de spiegels, alleen de IP versie.
Achterklep ... tja ... dan werkt die dagen aan een stuk perfect ... maar als je dan net met beide handen iets vast hebt op de parking ... dan vertikt ie het dus!
De deur aan de bestuurderskant moet je wel goed dicht gooien anders valt die niet in het slot ... nog niet zo erg dat ie er bijna aan de passagierskant terug uit vliegt, maar toch harder dan bij mijn vrouwtje haar Passat en bij mijn vorige Volvo ... kan gewenning zijn natuurlijk.
door lambocars
20 jan 2018 08:08
Forum: Talisman
Onderwerp: Talisman Kinderziektes
Reacties: 1862
Weergaves: 333354

Re: Talisman Kinderziektes

De stoelmassage is een mooi gadget vind ik, heb het eens geprobeerd en vond het maar niets, dus ik denk niet dat het veel gebruikt zal worden in de mijne, jongste dochter vond het 'kriebelen' in haar rug en moest ermee lachen ... ik vind trouwens dat als er iets aan scheelt dan moeten ze maar heel de zetel vervangen, leder demonteren en monteren gaat misschien één keer goed, maar dat kan niet verschillende keren, dan trekt het op niets meer ... er zijn al plooien 'af fabriek', en die zullen alleen maar erger worden als de hoes verwijderd wordt en terug geplaatst ... mijn moeder zaliger werkte in een garage die custom leder hoezen maakte ... het werk dat erin gaat om een leder bekleding op een autostoel te zetten is niet te onderschatten, toch niet als die netjes strak moet zitten, ik kan me niet voorstellen dat ze zoiets 'effe bij de dealer' kunnen doen.

Ik heb de Grandtour, en tot nu toe werkt de klep prima, zowel openen als sluiten met de voet mooi in het midden van de bumper ... op 100 keer misschien 1 of 2 missers ... daar kan ik mee leven eerlijk gezegd.

Maar ik heb gisteren wel gemerkt dat de 12V aansluiting voor de achterbank niet werkt ... ik wou mijn dashboard camera monteren en de draad wegwerken naar dat punt, maar dat is dus mooi niet doorgegaan. Vooraan werkt deze wel, maar ik haat het om draden te zien hangen ... lol
door lambocars
04 jan 2018 22:43
Forum: Talisman
Onderwerp: Talisman Kinderziektes
Reacties: 1862
Weergaves: 333354

Re: Talisman Kinderziektes

MarcelP schreef:Shoppie, mijn ervaringen zijn eigenlijk alleen maar positief. Oké, het lukt me lang niet altijd om met mijn voet de achterklep te openen en ik vind het gedrag van de automatische regensensor wat vreemd. Maar ik heb de automaat en rij bijna altijd in de Comfort stand. Het is voor mij snel genoeg, de cruise control is goed genoeg, mijn 128 Gb SSD kaartje met muziek speelt prima, ik heb de Apple Car Play feature maar gebruik het nooit, het R-Link 2 systeem werkt voor mij naar behoren. Dus ik zeg doen, en ga voor de automaat! :thumb:
Ik mag volgende week mijn nieuwe Talisman Grandtour dCi 130 EDC ophalen in de garage ... met al het 'slechte' nieuws dat ik hier lees ben ik er een beetje bang van eerlijk gezegd, gelukkig zijn er dan weer reacties zoals de jouwe die het allemaal wat relativeren ... ik ben voor de Intens versie gegaan, full option op de 19" velgen na.