Er zijn 3 resultaten gevonden

door Erwinb
07 nov 2017 14:53
Forum: Talisman
Onderwerp: Besteld
Reacties: 908
Weergaves: 135345

Re: Besteld

MFB schreef:Dat de talisman eerder uitgeleverd word is voor mij geen verassing. De mijne had ik besteld, en had leverdatum 31-10-2017 gekregen. Uiteindelijk was de wagen eind september bij de dealer al aangekomen. En kon week erna uitgeleverd worden. Dus een maand eerder dan gepland. Nu lees ik 1,5 maand eerder en ook dat zou zomaar kunnen.

Ik vind het in ieder geval niet heel raar.
Gebeld met de dealer, maar hij komt idd rechtstreeks uit de fabriek. 31-10 was ie klaar, gister bij de dealer en de 14e onder m'n kont.....
Weinig speciale opties, dus wellicht maaskt dat wat uit.
door Erwinb
07 nov 2017 00:02
Forum: Talisman
Onderwerp: Besteld
Reacties: 908
Weergaves: 135345

Re: Besteld

Gert-Jan Verzee schreef:hoi Erwinb,

Proficiat met de nieuwe auto. Met de snelle levertijd klinkt het als een vooraad auto. Op zich niks mis mee maar ik zou wel even naar lakschade kijken, en dat ze hem schoon en gepoetst afleveren.
Dat lijkt wel zo idd, maar daar was in eerste instantie, 2 maanden geleden bij de bestelling, geen sprake van. Toen stond er niks wat er op leek..... zal het nog eens navragen bij de dealer.
door Erwinb
06 nov 2017 23:37
Forum: Talisman
Onderwerp: Besteld
Reacties: 908
Weergaves: 135345

Re: Besteld

Een kleine 2 maanden geleden een Talisman besteld als nieuwe leaseauto.

De afgelopen jaren veel verschillende auto's gereden. Van mpv (Ford grand c-max) tot station (307 sw, octavia, 308 sw) tot opvallende hatchback (DS5).... Niet erg merkvast dus. Keuze voor bepaald model altijd puur op rationele basis (14%, grote koffer bak, 6 pers.) gemaakt.
Nu vanwege nogal strikte lease regels (diesel, 105 gr uitstoot, maand leasetarief, beperkte merkkeuze, geen suv) kwam de keuze al snel bij Renault uit. Voorkeur was eigenlijk de Grand Scenic, maar ondanks de lagere aanschaf prijs lag het maand leasetarief vreemd genoeg veel hoger (>€100) dan van een vergelijkbaar uitgeruste Talisman. Hierdoor zou mijn eigen bijdrage behoorlijk oplopen. Rekensom was snel gemaakt en zodoende voor de Talisman estate gekozen.
Veel ruimte voor relatief weinig geld. Gelukkig niet voor de Megane estate gekozen die erg aantrekkelijk geprijst was en ook nog even als optie voorbij is gekomen.
Ik rij nu tijdelijk een Megane estate, maar de ruimte valt me tegen. Zelfs vergeleken met de 308sw is het allemaal toch echt wat krapper.

Ik ben uiteindelijk gegaan voor de 110dci in Zen uitvoering. Kleur is cassiopee grijs. Als optie nog de parkeersensoren voor en achter en de 17" velgen erop laten zetten. Voor de baas een trekhaak, maar die zal voornamelijk voor de fietsendrager gebruikt worden. Al heb ik nu voldoende ruimte om mijn MTB achterin te gooien.

Hij zou in januari geleverd worden maar ben vanmiddag gebeld dat hij al half november geleverd wordt. Weet niet hoe dat kan, maar ik ben er blij mee.

Buiten de ongelijke naden nog andere zaken waar ik op moet letten bij aflevering?