Er zijn 3 resultaten gevonden

door Coiner
11 jan 2018 11:45
Forum: Algemeen Scenic
Onderwerp: de Nieuwe Scenic
Reacties: 1182
Weergaves: 175038

Re: de Nieuwe Scenic

Inmiddels heb ik de voetverlichting vervangen voor LED, dit zijn 5W5 lampjes (zal binnenkort foto maken).
De bochtenverlichting heb ik nagevraagd bij renault dealer in Amersfoort. Deze gaf aan dat zei het niet kunnen aangezien de halogeen lampen ook dimmen (ze gaan langzaam aan en weer langzaam uit). Led verlichting heeft deze mogelijkheid niet. Op een duits forum hebben ze de verlichting vervangen voor xenon look maar dit is nog steeds niet zo 'wit' als de LED. Bij de ATU gaven ze aan dat het wel gewoon mogelijk is met LED alleen het dimmen werkt misschien niet. Dit lijkt mij niet storend. Binnenkort maar eens de bochtenverlichting eruit halen om te kijken welke type het precies is.

Verder wil ik nog de verlichting in middenconsole, dashboardkastje, kofferbak en kenteken verlichting vervangen voor LED. dit zijn volgens mij ook allemaal 5W5 lampjes.
door Coiner
27 nov 2017 20:22
Forum: Algemeen Scenic
Onderwerp: de Nieuwe Scenic
Reacties: 1182
Weergaves: 175038

Re: de Nieuwe Scenic

Volgens mij betekend dat dat de radar vies is en daardoor het systeem het tijdelijk niet doet. ik heb het nu een paar keer gehad in het donker met regen of donker en mistig. Als je de auto uit zet en daarna weer aan gaat het als het goed is ook uit.
door Coiner
21 nov 2017 12:52
Forum: Algemeen Scenic
Onderwerp: de Nieuwe Scenic
Reacties: 1182
Weergaves: 175038

Re: de Nieuwe Scenic

Dag allemaal. Ik ben nieuw op het forum en heb al wat interessante dingen gezien op het forum. Ik ben sinds een week of 3 in het bezit van een Renaul Scenic IV 1.6D EDC Bose. Hiervoor ongeveer 1,5 jaar in een Megane ph3 GT-line gereden. De Scenic bevalt erg goed! vooral de automaat is heerlijk rijden!


Onderstaand bericht zag ik voorbij komen en hier was ik ook al over aan het nadenken. Iemand hier al ervaring mee?
hendrik s schreef:Ik zou graag mijn voor mistlampen vervangen door LED. De lampen gaan namelijk aan als bochten verlichting en bij het achteruit rijden en een ander kleur geven dan de LED koplampen. Nu staat er in het boekje H11 of H16 afhankelijk van het type wagen. Welke zouden er inzitten? H11 is 55W en H16 19W iemand ervaring hiermee