Er zijn 2 resultaten gevonden

door ssnhv
11 jan 2018 21:20
Forum: Opladen Zoe
Onderwerp: Laadsnoer voor gewoon stopcontact nu standaard
Reacties: 181
Weergaves: 41504

Re: Laadsnoer voor gewoon stopcontact nu standaard

ik ben er nog niet helemaal aan uit hoe we het gaan doen, noch qua thuis laden, noch qua "mobiel" laden <> op het werk...

Prioriteiten:
- behoud van maximale koffer opslag ruimte ten voordele van onze kinderwagen te vervoeren.
- flexibiliteit, wegens woning in aanbouw
--> toekomst: 3fase 240V 25A met mogelijkheid voor 380V met ~15m tussen kast en paal
--> vandaag: 1 fase 240V 40A met ~20m tussen kast en paal
- efficientie, heb een aantal verplaatsingen waarbij ik wellicht niet thuis geraak zonder bij te laden. Wil graag zo veel mogelijk op locatie (particulier en industrie) kunnen laden. Dus niet na een bezoek van een uur, ergens aan een paal gaan hangen.

De fivari mobile lader sprak me aan qua concept, maar alternatieven als de juice booster (praktische adapters maar veel kabel meezeulen), nrg kick (neemt ook veel ruimte in met extra type 2 kabel) en met name de go e-charger hebben recent toch de bovenhand. Dan kan ik zowel granny chargen als tegen ~15kwh. Heeft er hier iemand ervaring met een van deze 4?

Er lijken mij nog alternatieven te zijn, maar die ben ik nog niet tegengekomen

Op termijn zou ik in ons huis daar dan de module van bv fivari smart achter willen om mijn 25A hoofdzekering goed te balanceren, we gaan nl al heel wat elektrisch hebben; warmtepomp, infrarood verwarming, zonneboiler, vuur, sauna, zwemvijver, domotica, ...
door ssnhv
08 jan 2018 17:23
Forum: Opladen Zoe
Onderwerp: Laadsnoer voor gewoon stopcontact nu standaard
Reacties: 181
Weergaves: 41504

Re: Laadsnoer voor gewoon stopcontact nu standaard

Met de update bedoelen jullie het upgraden van jullie batterij? Of een software update

Wij zijn ons huis nog ah bouwen, tot de zomer moet ik sporadisch gebruik gaan maken van het granny chargen. Het is mij ook niet duidelijk welke chargers wel werken bij de zoe? Standaard zit dit blijkbaar niet bij mijn Zoe blijkbaar (net ontdekt). Toch niet in Vlaanderen bij mijn bestelling van 2/1/2018... Ik ben vooral op zoek naar een granny charger waar de kabel netjes rond kan (a la bmw i3)