Er zijn 2 resultaten gevonden

door JPK
04 okt 2019 18:14
Forum: Technische vragen Scenic
Onderwerp: Lekkage Renault Scenic II Parvan
Reacties: 69
Weergaves: 51318

Re: Lekkage Renault Scenic II Parvan

Oké,mechanic, dank voor de reactie.
Ik hou het in de gaten en hoop maar dat het verder geen problemen geeft nu het onder de linker voorstoel nog droog lijkt.
door JPK
04 okt 2019 16:53
Forum: Technische vragen Scenic
Onderwerp: Lekkage Renault Scenic II Parvan
Reacties: 69
Weergaves: 51318

Re: Lekkage Renault Scenic II Parvan

Hallo allen,

Ik heb op dit moment hetzelfde probleem. Paravan afvoer was verstopt en is inmiddels schoongemaakt. Water in de vakjes onder de vloer links en rechts. En nu ook het rechts achter raam dat vanzelf open gaat en meestal niet meer dicht wil. Een vocht probleem waarschijnlijk. Als ik hem toevallig wel dicht krijg kan ik dan de stekker op de motor van het rechtsachter raam loshalen zodat het raam niet meer vanzelf open kan? De kosten worden te hoog voor deze auto om het in de garage te laten maken. Ik heb allebei de vakjes al droog gemaakt en de bekleding met een fhön droog gemaakt. De stekker onder de bestuurdersstoel lijkt droog te zijn gebleven. Verder heb ik op dit moment geen problemen.

Inmiddels is het raam dicht en de stekker heb ik achter op de motor los gehaald. Kan ik nu nog andere problemen verwachten? Als het zonder problemen blijft is dit een aardige oplossing voor iedereen die dit probleem heeft en een andere oplossing niet werkt of te kostbaar wordt! Het raam achter werkt weliswaar niet meer, maar daar kan ik goed mee leven.Kan iemand hier zijn/haar licht op laten schijnen? Alvast bij voorbaat dank.