Er zijn 3 resultaten gevonden

door dmenace
14 apr 2019 14:40
Forum: R-Link 2
Onderwerp: Engineer modus activeren r-link2 (hacking)
Reacties: 463
Weergaves: 167611

Re: Engineer modus activeren r-link2 (hacking)

Afgelopen Woensdag van Grand Scenic naar Kadjar overgestapt en gelijk dit maar eens uitgeprobeerd. Valt me op dat als je dingen aanzet die niet beschikbaar zijn in de auto je ze wel kan aanzetten in het menu, maar dit na een paar seconde op off gaat, in mijn geval ambient light en botsingwaarschuwing dacht ik en kreeg ik zelfs melding dat het niet mogelijk was om naar oudere software over te gaan.
Wat me niet gelukt is om DAB+ in te schakelen, heb her en der gelezen dat ik dus waarschijnlijk een geimporteerde auto heb, maar vraag me af of dit er dan niet standaard inzit en gewoon uitgezet is. De mogelijkheid om de achterverlichting te laten branden met de dagrijverlichting is dat hiermee aan te zetten of alleen met de obd2. Is er tevens iemand die het gelukt is die vervelende EULA waarschuwing die je elke keer bij opstarten krijgt te disablen?
Wat ik wel jammer vind van R-Link is dat er weinig op navigatievlak aan te passen is, kon bij carminat tomtom ook stemmen,kleuren, sys.txt etc. zelf aanpassen... :(