Er zijn 2 resultaten gevonden

door GTMart
20 jul 2020 22:58
Forum: Walk of shame
Onderwerp: Renault - My Route+ service
Reacties: 4
Weergaves: 1457

Re: Renault - My Route+ service

Nou mooi toch, benieuwd of het ook voor cloulance en terugroepacties geldt.
door GTMart
17 jul 2020 18:19
Forum: Walk of shame
Onderwerp: Renault - My Route+ service
Reacties: 4
Weergaves: 1457

Re: Renault - My Route+ service

Nou welkom en veel plezier met je Megane. Heel verhaal en ik neem aan dat het oplucht :wink:

peroonlijk zou ik nooit een importauto willen rijden maar dat ter zijde. het is mij wel bekend dat er buiten de auto's om wel meer bedrijven, lees importeur moeilijk doen bij garantie en of coulance als producten boekhoudkundig.. lees financieel langs de importweg zijn gegaan. Dat was bij machines vroeger ook al, zo werd er geen service verleend aan grijze import omdat men er simpel weg nooit aan heeft verdiend. regelmatig hoorde je dan meld je maar bij de importeur in land vvan herkomst. terugroep acties bij motoren ook.. bij import geen coulance en melden bij importeur land van herkomst. Zo heeft Kawasaki nederland de garanties afgekocht en lost de importeur financieel de garantie klachten op als men dat al wil doen, voor mij destijds een reden van merk te wisselen.

Het frustrerende aan de zaak is dat sommige service dingen alleen door een dealer kunnen worden gedaan en niet door een vrije garage.

Ik denk dat je je hierbij neer moet leggen of je gaat, als je toch in een grensgebied woont, naar een duitse dealer, dan heb je wel service en coulance.