Er is 1 resultaat gevonden

door Hans C
12 feb 2018 19:40
Forum: In de Media
Onderwerp: Vanaf nu niet meer bellen in de auto door de bestuurder.
Reacties: 6
Weergaves: 3573

Re: Vanaf nu niet meer bellen in de auto door de bestuurder.

Zoals ik het zie, ik heb de Franse uitspraak ook eens nagelezen, spreekt het enkel op hand-held toestellen. Op zich niet verkeerd, maar niets is zo moeilijk als een persoon in overtreding te nemen die een app controleert. Want dan ligt die GSM op de bil en uit ons oog.
Mr Goes gat wel fors uit de bocht, is duidelijk al lang niet meer in F geweest, ik woon 30km van F en ga er regelmatig naar toe. Nog nooit zoveel gecontroleerd geworden als daar (3X), niet hier in B (2x) of zelfs in NL (0) waar ik ook regelmatig kom.
Zulke uitspraken vind ik niet kunnen. In F wordt er denk ik minder dronken gereden dan in B en NL, of toch even veel, er wordt overal dronken gereden, punt! Maar om daar de Fransen zo te beschuldigen, nee, erover.
Het is niet meer het F van vroeger, als je nu 5km/u te snel rijdt krijg je een brief thuis om de nodige € over te maken. Trouwens, je krijgt die brief in je eigen taal, dus als je hem in het Frans krijgt, negeren, dat is oplichting. Hoe ik dit weet, brief thuis gehad om 90€ over te maken, in het Nederlands. Mijn vriendin ook.
Een kennis uit NL heeft een Franse brief thuis gehad om 180€ over te maken, hij was daar idd, maar de brief was in het Frans.