Er zijn 3 resultaten gevonden

door Kata
30 jun 2020 20:36
Forum: Scenic Electronica
Onderwerp: Bose luidsprekers
Reacties: 11
Weergaves: 1527

Re: Bose luidsprekers

[mention]GTMart[/mention]

Volledig met u eens, stond trouwens ook zo in mijn antwoord...

[mention]Franky71[/mention]

Ivm het plaatsen van andere versterker, equalizer, boxen en dergelijke hier net hetzelfde verhaal. Ook heel wat geld aan uitgegeven. Bij mijn occasie wagens was destijds de installatie soms duurder dan de wagen. :oops:

Bij de Bose uitvoering was het eigenlijk de 1e keer dat ik de extra uitgave niet nodig vond (kan ook met mijn leeftijd te maken hebben natuurlijk 8) )

Maar dan denk ik dat het misschien beter is om nog even te wachten met een "upgrade" tot je wat meer financiële ruimte hebt? Is maar dat ik vrees dat je anders een uitgave (enkel de Bose boxen) gaat doen waarvan je achteraf spijt gaat krijgen.
door Kata
30 jun 2020 15:21
Forum: Scenic Electronica
Onderwerp: Bose luidsprekers
Reacties: 11
Weergaves: 1527

Re: Bose luidsprekers

GTMart schreef: 29 jun 2020 23:44 Ik heb de standaard speakers die aangestuurd worden door de Bose radio laten vervangen voor een componentsetje voor van Pioneer en achter van Ground Zero. Deuren en panelen volledig laten isoleren en het geheel voorzien van een Active Foscam Subwoofer in een van de vloervakken achterin.
De Speakers zitten vast op MDF ringen. Alles past er netjes in en is zelf ook goed te doen denk ik.

De verbetering is enorm en het geluid fantastisch, denk nog een stuk mooier dan in een Bose edition.
Ik weet uit eigen ervaring dat je mits de nodige ingrepen zeker nog heel wat aan de geluidservaring in je/een wagen kan verbeteren. Maar voor mijn persoonlijke smaak was de geluidinstallatie in de Bose zeker voldoende voor hetgeen hij moet doen -> zuivere klank en desgewenst nog diepe bas ook.

Aangezien TS vroeg of de geluidservaring in zijn wagen mits het plaatsen van enkel de Bose luidsprekers ging verbeteren heb ik ook daarop geantwoord. Had hij nu gewoon gevraagd welke ingrepen hij zou moeten doen om een goede geluidsinstallatie in zijn wagen te plaatsen was het een ander verhaal natuurlijk. Dan kan hij misschien beter uw raad opvolgen GTMart. :thumb:
door Kata
29 jun 2020 15:30
Forum: Scenic Electronica
Onderwerp: Bose luidsprekers
Reacties: 11
Weergaves: 1527

Re: Bose luidsprekers

Ik vermoed dat de luidsprekers van de Bose edition sowieso al iets beter zullen klinken dan de standaard speakers maar ik zou er geen wonderen van verwachten.

Afgaande op mijn summiere ervaring denk ik dat om écht verschil te horen je idd ook de versterker(s) moet zien over te bouwen. Er zitten in zo'n Bose edition volgens mij trouwens ook nog (sub)woofers (meestal onder de voorzetels ingebouwd) en die worden door de versterker aangestuurd.