Er zijn 2 resultaten gevonden

door Kata
20 aug 2020 17:27
Forum: R-Link 2
Onderwerp: SD kaart niet uit het slotje
Reacties: 10
Weergaves: 2429

Re: SD kaart niet uit het slotje

Jaap van Veen schreef: 20 aug 2020 17:06 Dat is ook een mogelijkheid. Niemand tot op heden komt het bekend voor. Het zou kunnen zijn dat de vorige eigenaar het als huurauto in gebruik heeft gehad om op deze wijze de kaart te waarborgen. Mijn probleem is dan: hoe krijg ik het er uit.
Moet zeggen dat het me ook niet bekend voorkomt en als zoals je zegt ook na indrukken het kaartje niet terugveert en eruit komt kan ik me gewoonweg niet voorstellen wat de oplossing is. Maar ik denk dat zelfs als dit een oplossing van een verhuurbedrijf is ivm diefstal de wagens toch ook onderhoud/updates nodig hebben en ze er toch wel ergens in een garage ervaring mee moeten hebben?

Heb je echt nergens gegevens van de vorige eigenaar?
door Kata
19 aug 2020 19:43
Forum: R-Link 2
Onderwerp: SD kaart niet uit het slotje
Reacties: 10
Weergaves: 2429

Re: SD kaart niet uit het slotje

Jaap van Veen schreef: 19 aug 2020 17:43 Ik wil mijn navigatiekaart updaten. Helaas krijg ik de SD kaart niet uit het slotje. Het wordt vergrendeld met een koperkleurig schuifje. Hoewel ik het zowel naar links als naar rechts schuif, de kaart blijft muurvast op zijn plaats zitten. Maar ik krijg nu ook op mijn navigatiescherm de mededeling "geen kaart gevonden" Wat kan het euvel zijn?
Dus u drukt de SD kaart stevig in en die komt er dan niet uit?