Er zijn 2 resultaten gevonden

door Kata
05 apr 2023 15:11
Forum: Elektrische en elektronische systemen
Onderwerp: Prijs accu
Reacties: 10
Weergaves: 1333

Re: Prijs accu

Bedankt voor je antwoord Mathijs. Het is tegenwoordig idd zo dat er heel van de accu wordt 'verwacht'. En ivm de elektronica kan gewoon de accu af- en weer aankoppelen of starten met startkabels nog grotere problemen opleveren. :-(

Toegevoegd in 1 minuut 10 secondes:
jcheemskerk schreef: 04 apr 2023 23:39 Wat nog het meest stoort is dat hij tijdens het belletje niet even de prijs heeft genoemd (dat zou wél de bedrijfspolitiek zijn.....).
Dat lijkt mij ook een correcte werkwijze. Maar dat gebeurt spijtig genoeg niet overal/altijd.
door Kata
04 apr 2023 11:35
Forum: Elektrische en elektronische systemen
Onderwerp: Prijs accu
Reacties: 10
Weergaves: 1333

Re: Prijs accu

Prijsverschil tussen een accu met/zonder start-stop systeem is idd een serieus bedrag. En de de- en montage moet je er ook nog ns bijrekenen.

Je hebt er nu natuurlijk niets meer aan maar ik vervang de accu's meestal zelf, ook bij een 'gewone' wagen. Scheelt je ten 1e al een bedrag bij de aankoop en de kosten van het plaatsen haal je er ook uit.

Laatste keer dat ik dat heb gedaan bij onze Grand Scenic (in 2014 ingeschreven) kreeg ik op het scherm wel de vraag "nieuwe accu" en kon ik kiezen tussen ja of nee. Dat had ik bij andere of eerdere accu vervangingen nog niet voorgehad. Heb daarover trouwens hier op het forum nog een vraag over gesteld meen ik me te herinneren.

Na het drukken op ja kreeg ik die vraag niet meer.