Er zijn 2 resultaten gevonden

door larsdijkstra 16v
20 jan 2017 22:06
Forum: Tips and Tricks
Onderwerp: Alternatief voor CD speler
Reacties: 9
Weergaves: 21644

Re: Alternatief voor CD speler

bbill77 schreef:Zoals al aangegeven, ik heb een erg grote verzameling CDs. Die hebben als voordeel dat je ze meteen kan opzetten, zonder eerst via een PC te moeten rippen en overzetten op een ander medium. Als passagier kan ik meteen de liner notes lezen, snel een andere CD opzetten (eentje die net gekocht is bv, gebeurt vaak). Het is me totaal onduidelijk waarom een muziekliefhebber met een kast vol mooie albums en vaak nieuwe vondsten, deze eerst allemaal zou moeten rippen en overzetten naar een USB sticks. Wat een gedoe! Je kan evengoed een LP liefhebber proberen te overtuigen van de warme klank van mp3 :-).
Toch een vreemde strategische keuze. Er zijn vast nog wel enkele procenten mensen te vinden die graag CDs luisteren. Waarom het per definitie moeilijk maken, en zelfs de CD speler niet als optie mogelijk te maken. Toch bizar?
Is helemaal niet bizar, dat heet vooruitgang en ontwikkeling :wink: je kunt van een fabrikant niet verwachten om voor die paar auto's iets apart ernaast te hebben, wordt als optie veel te duur. Voor bv de nieuwe Megane moet je dan een Rlink ontwikkelen met CD speler. Cassettes zijn toch ook uitgefaseerd? Thuis heb ik een ES Sony cassettedeck en begrijp het luistergenot van CD's op een goede CD speler :wink:
door larsdijkstra 16v
20 jan 2017 20:31
Forum: Tips and Tricks
Onderwerp: Alternatief voor CD speler
Reacties: 9
Weergaves: 21644

Re: Alternatief voor CD speler

Je kunt dan toch ook een goede usb stick ket FLAC files doen...?