Er zijn 2 resultaten gevonden

door TCe120ECD
17 mar 2014 18:47
Forum: R-Link
Onderwerp: Telefoonnummer toevoegen
Reacties: 36
Weergaves: 6941

Re: Telefoonnummer toevoegen

Theo-R-Link, als je nog 80 dagen services hebt, zou ik je adviseren om bij de dealer langs te gaan. Kunnen ze ter plekke constateren wat er mis is met je Weer en Email. Telefonisch wordt je het bos in gestuurd, is mijn ervaring. Mijn dealer (in NL) heeft als service dat je elk moment zonder afspraak terecht kan voor kleine problemen.

Ik weet niet hoe het bij de Kangoo is, maar bij mijn Captur is Internet services (email en Weerbericht) voor één jaar afgekocht, terwijl TomTom maar 90 dagen is. Het is dus bij ons NIET in de TomTom services.
door TCe120ECD
17 mar 2014 18:13
Forum: R-Link
Onderwerp: Telefoonnummer toevoegen
Reacties: 36
Weergaves: 6941

Re: Telefoonnummer toevoegen

@Theo-R-Link, als je geen mail en geen Weerdienst beschikbaar hebt, vrees ik dat jouw Internet niet in bedrijf is. Kijk op je PC in My Renault bij R-Link onder Mijn Producten, of E-mail en Weerbericht zijn "gekocht". Zo ja, dan heb je een probleem in je auto. Zo niet, dan de dealer contacten.
De Telefoonlijst van Renault geeft enkel aan dat de betreffende telefoons mét de R-Link compatibel zijn en dus moeten werken. Getest door Renault. Andere telefoons zouden "mogelijk" kunnen werken, maar de werking wordt Niet door Renault gegarandeerd. Zo ook, jouw telefoon.