Er is 1 resultaat gevonden

door c7rl
16 okt 2020 23:13
Forum: Algemeen Espace
Onderwerp: Veel te dure Espace IV 2006 Initiale. Inventaristatie
Reacties: 33
Weergaves: 5491

Re: Veel te dure Espace IV 2006 Initiale. Inventaristatie

Heb je deze gekocht met een nieuwe APK? Dan kun je er vraagtekens bij stellen en al helemaal als de verkoper gezegd heeft dat hij in goede staat is. Overigens wat jij opnoemt is puur achterstallig onderhoud, remmen zijn gewoon niet op tijd schoongemaakt en die remcylinders , ik neem aan dat je de remklauwen bedoelt , willen wel eens blijven hangen. Tja banden is ook een afkeur puntje net als olie lekkage. De schokbrekers voor is ook een bekend punt, bij mij waren ze na 80dkm al stuk, is volgens mij een nieuwe type voor. Online kun je nog wel goed aan de spullen komen. ik hoop dat de remschijven oke zijn? In de staat dat ie nu is wil je denk ik ook de olie en oliefilter willen doen. Check ook de remvloeistof op water. Je kunt naar de dealer dan loop je leeg:

https://www.renault.nl/onderhoud/onderhoudsbeurt.html

Onderhoudsbeurt
All-in Olieverversbeurt€ 165,-× inc oliefilter
Economy Parts
All-in Economy remvloeistof€ 49,95×
All-in Economy interieurfilter€ 31,-×
All-in Economy benzinefilter€ 38,-×
All-in Economy luchtfilter element€ 36,-×
All-in Economy remblokken en schijv achter€ 437,-×
All-in Economy remblokken en schijven voor€ 385,-×
Totaal:€ 1141,95
Adviesprijs incl. BTW en montage

4 nwe banden bij een banden boer is afhankelijk van formaat 150 euro perstuk inc balanceren en monteren.

De schokbrekers, remcylinder/klauwen en keerring weet ik zo niet maar de dealer heeft all-in prijzen. Over het algemeen als je het zelf besteld en laat doen ben je vaak voor een derde van het dealer bedrag klaar.

PS voor jou beeldvorming, ik heb bij de dealer 8000,- euro betaald voor die van mij. Deze was en is nog steeds 100% dealer onderhouden bij dezelfde dealer. Ik kreeg daarbij wel 1 jaar Bovag garantie en dat heeft de dealer geweten ook ;-).