Er zijn 2 resultaten gevonden

door Musicmaker
19 jun 2019 09:15
Forum: R-Link 2
Onderwerp: Kaartupdate V2018.06
Reacties: 62
Weergaves: 13273

Re: Kaartupdate V2018.06

Domi1963 schreef:Neen. Hij staat geformatteerd in Ex-Fat.....
Ex-Fat is inderdaad de optie die je in macOS in Disk Utility hebt. Als het goed is heb je daar ook de optie "FAT". Zou je dat eens kunnen proberen? Ik werk zelf ook op macOS maar heb toch uiteindelijk de Windows Applicatie gebruikt. De R-Link Toolbox crashte bij mij steeds op macOS.
Je kunt in jouw geval dus proberen om het via macOS in FAT te formatteren. Vervolgens in je wagen te stoppen en te kijken wat er gebeurt (voor de fingerprint). Daarna terug in de Mac stoppen en kijken of de R-link Toolbox je USB-stick kan lezen en ook herkent als UBS-stick specifiek voor jouw wagen.
door Musicmaker
18 jun 2019 15:49
Forum: R-Link 2
Onderwerp: Kaartupdate V2018.06
Reacties: 62
Weergaves: 13273

Re: Kaartupdate V2018.06

adinsx schreef:Vanmiddag duurde het slechts een uurtje om binnen te halen. En ook hier ga ik hem morgenvroeg laten installeren op de rit naar kantoor. Half uurtje, dus zou moeten lukken.
"Slechts een uurtje"? Dat vind ik behoorlijk lang. Bij mij was hij binnen de 24 minuten klaar. Het brakke aan dit mechanisme is dat hij de data download en tegelijk schrijft naar de USB. Het was mooier geweest om eerst de data naar je lokale schijf te schrijven en dan pas naar je USB.
Bij mij is de R-link Toolbox zelf twee keer gecrashed vlak voor het einde. En dit gebeurde zowel op macOS als op Windows. Behoorlijk irritant omdat je dan niet weet of de data op je USB-stick wel/niet corrupt is. Dus dan maar helemaal opnieuw beginnen helaas :? Gelukkig heb ik een aardig snelle USB stick voor deze actie gebruikt :-). Dat kan ik iedereen aanraden die deze update nog moet uitvoeren. Morgen naar mijn werk de update in de wagen maar eens uitvoeren en kijken hoe lang dat duurt.