Er is 1 resultaat gevonden

door densoft
16 nov 2018 12:30
Forum: R-Link 2
Onderwerp: Rlink 8.* systeem
Reacties: 10
Weergaves: 3659

Re: Rlink 8.* systeem

Ik heb zelf de Versie 7 in mijn Megane, maar die zou ook met gemak de versie 8 moeten kunnen draaien. Overigens zou alle R-link 2 systemen de software met gemak moeten kunnen draaien. Er zijn vaak alleen maar kleine software verbeteringen die geen tot weinig performance verschil hoeft ui te maken (op carplay en android auto hardware na dan). Na mijn R-link2 hacking project zijn er rom dumps gemaakt van alle software versies van de r-link 2. Ze draaien allemaal op android versie 4.04. De cpu en mem verschillen zijn erg klein tussen de systemen.
rvdgaag schreef:Vergeet het maar, dit ziet eruit als compleet nieuwe hardware met veel meer rekenkracht. Als je het artikel leest zie je een link naar een rijtest van de nieuwe Espace. Hier wordt zelfs Apple CarPlay (waze) fullscreen weergegeven en dat vraagt nogal wat rekenkracht.

Mijn nieuwe Espace wordt 1e week januari geleverd, ik ben benieuwd.

Afbeelding


De rekenkracht gebeurt voornamelijk door de telefoon zelf. Carplay en Android auto is eigenlijk niets minder dan een screen mirror. Natuurlijk moet de grafisch chip in het R-link systeem wel iets meer zijn best moeten doen voor full screen, Maar met de huidig chip is dit geen belemmering.