Er zijn 3 resultaten gevonden

door zoe2goe
19 jan 2022 10:33
Forum: Algemeen Zoe
Onderwerp: Crashtest
Reacties: 66
Weergaves: 6106

Re: Crashtest

Veel emotie hier. Sta me toe een duit in het zakje te doen.

- De Ph1 modellen scoorden uitstekend. De ZE50 is een veiliger auto (zelfde koets, meer faciliteiten) maar scoort slecht. Zandzakken voor de deur!
- Die score wordt, als ik het goed heb begrepen met name ingegeven door a) het ontbreken van automatisch remmen voor overstekend "wild", en b) een crash-scenario wat volgens Renault (zeker, slager-keuren-vlees) in de afgelopen 7 jaar dat de ZOE op de weg is niet is voorgekomen. Ik durf niet meer in de auto te stappen!
- Een uitbrandende auto heeft alles met de crashtest te maken (??). en nog nooit vertoont met benzine auto's natuurlijk, maar hier reden voor de vertrouwenskwestie. Ah, de telegraaf!

Kijk, deze hele kwestie is natuurlijk helemaal niet grappig. Niet voor de kopers, niet voor Renault, en in zekere zin niet voor het overstekende "wild", maar een beetje afkoeling zou denk ik wel op zijn plaats zijn. In mijn ervaring helpt dat ook wel bij het vinden van oplossingen.

Het beste ankerpunt lijkt mij als er in de koop sprake was van die automatische rem en deze er niet op zit. Of dat er gesproken werd over de score (lijkt me niet). Op dat moment is er sprake van jokken en kun je wat.

OK, op naar Amsterdam in mijn super-veilige Q210, het mag weer. ;-)
door zoe2goe
15 dec 2021 18:12
Forum: Algemeen Zoe
Onderwerp: Crashtest
Reacties: 66
Weergaves: 6106

Re: Crashtest

Ho ho ho, dat is volgens mij een Volkswagen. Hoe durf je! Dat zijn de beste auto's die er zijn, wist je dat niet? En hartstikke veilig.

Was getekend,

Het petje
door zoe2goe
13 dec 2021 21:38
Forum: Algemeen Zoe
Onderwerp: Crashtest
Reacties: 66
Weergaves: 6106

Re: Crashtest

Ik zou het niet doen Ron, veel te link. :?