Er zijn 2 resultaten gevonden

door Priyantha
25 jun 2018 11:40
Forum: R-Link 2
Onderwerp: Engineer modus activeren r-link2 (hacking)
Reacties: 463
Weergaves: 168205

Re: Engineer modus activeren r-link2 (hacking)

Nouja het gaat een 1.5dci zijn, zover ik weet is het een voorraadmodel dus ik vermoed toch een 3.3 versie helaas ;)
Ik heb het kenteken al wel doorgekregen zojuist, maar verder nog niet, ga hem donderdag eind van de middag begin van de avond ophalen.
door Priyantha
25 jun 2018 11:30
Forum: R-Link 2
Onderwerp: Engineer modus activeren r-link2 (hacking)
Reacties: 463
Weergaves: 168205

Re: Engineer modus activeren r-link2 (hacking)

densoft schreef:
Knippie schreef:Nou dan ben ik echt benieuwd naar wat je had en hoeveel versies erop de markt zijn... Mijn up tot date 2.2. versie heeft nl. precies alles wat jij opnoemt. Ook de verschillende geluiden voor de sensoren zaten er vanaf het begin al in...

Wel gek dat ze de 3.3 dus ook al hebben vervangen door een nieuwe versie..
Bij mijn oude 3.3 versie kon je echt geen andere NAV stem kiezen bv. In De 2.2 versie waren er een aantal bugs er niet die wel in de 3.3.xx zaten zoals de volume bug. Verder was het in de 3.3 versie ook niet mogelijk om verschillende covers te tonen als ze in een map zaten. Verder reageert het systeem echt ontzettend vlot. Ik heb inmiddels vernomen op andere fora's dat ook de hardware anders is. Ze hebben het over een twin tuner die vanaf 2018 verplicht is. Nog geen idee wat er mee bedoeld wordt.
Weet jij toevallig wat de productiedatum is van jouw nieuw geleverde auto?
Ik ga aankomende donderdag mijn nieuwe Megane4 ophalen, maar dat is nog een Signature Exclusiv. dus ik verwacht daar gewoon versie 3.3 op te vinden want dat was een actiemodel die nu al niet meer bestaat. Maar toch ben ik wel ergens nieuwsgierig.