Er zijn 2 resultaten gevonden

door SanderZOE
12 sep 2014 23:54
Forum: Algemeen Zoe
Onderwerp: Zoe rijder stelt zich voor!
Reacties: 744
Weergaves: 108211

Re: Zoe rijder stelt zich voor!

Watture, waarom (en waar) is je lader vervangen? Heb nu een weekje probleemloos overal en nergens met verschillende vermogens geladen, totdat vandaag opeens alle publieke laadpalen waar ik de Zoe mee probeerde op te laden er helemaal 'uit' knalden en de Zoe meldt 'kan Accu niet laden'. Klinkt dat bekend?
door SanderZOE
09 sep 2014 23:04
Forum: Algemeen Zoe
Onderwerp: Zoe rijder stelt zich voor!
Reacties: 744
Weergaves: 108211

Re: Zoe rijder stelt zich voor!

Al veel gelezen en veel info dankzij alle bijdragen op dit forum kunnen vinden, maar me nog niet netjes voorgesteld. Dus alsnog: Sander is de naam en sinds afgelopen vrijdagmiddag in het bezit van een witte Zoe intens waar het Franse stof nog op zit (import). Interesse in elektrisch rijden had ik altijd al alleen was het nog niet binnen budgettair bereik. Door de lease-actie voor particulieren (ja ik rijd 'm particulier) van Natuur & Milieu (nuelektrisch.nl) veranderde dit. Uiteindelijk na veel wikken en wegen en rekenen toch besloten geen Leaf te leasen maar een Zoe te kopen maar dan tweedehands en direct uit Frankrijk. Scheelt een boel centjes en de auto's zijn nog zo jong (2013 - 6600km) dat er nog fabrieksgarantie op zit.

De bedoeling is dat onze gezinsbak (Scenic) weg zal gaan. We gunnen onszelf nog even wat tijd om te wennen en hopen en verwachten dat het gaat zoals bij velen: het was de bedoeling de benzine-auto aan te houden voor vakanties, lange stukken, veel bagage, maar uiteindelijk wordt de conclusie bereikt: hij wordt nooit meer gebruikt dus we doen 'm weg.

Ben wel heel benieuwd hoe het gaat bevallen - voor werk zie ik het helemaal zitten (ca 27000km per jaar maar zelden meer dan 100km enkele reis) maar met twee kleintjes (bijna 3 en bijna een half jaar oud) en ohja ook nog een hond - en regelmatig veel troep mee want elk weekend gaan we naar onze boot (fanatieke zeilers) ben ik benieuwd hoe het in de weekenden en vakanties gaat bevallen.

De eerste dagen zijn achter de rug. Mijn ervaring is hetzelfde als vele anderen: super. Ik krijg alleen de noodlaadkabel nog niet aan de praat, maar dat zal ik elders wel even 'posten'.

Wordt vervolg na wat meer km's!