Er is 1 resultaat gevonden

door jeroenvanagt
28 jul 2014 12:28
Forum: Algemeen Zoe
Onderwerp: Zoe rijder stelt zich voor!
Reacties: 744
Weergaves: 108174

Re: Zoe rijder stelt zich voor!

Beste Zoe rijders,

Mijn naam is Jeroen van Agt. We hebben als OliNo Duurzame Energie in mei 2013 een Renault Zoe Intense aangeschaft.
De aanschaf van de 100% elektrische Zoe past bij de missie van ons bedrijf om over te schakelen naar een 100% duurzame samenleving.

Bij de aanschaf in 2013 hebben ik gelijk geregeld (via stichting e-laad) dat er een publiek oplaadpaal naast mijn huis geplaatst zou worden (ik heb geen eigen oprit) zodat ik de wagen eenvoudig kan laden.

Inmiddels heb ik al behoorlijk wat km erop zitten (> 18.000). Meestal gaat om om lokale ritjes rond Eindhoven, maar soms maken we ook ritten naar Duitsland (opladen bij de RWE palen via een Essent pas die gekoppeld is aan de RWE App), Antwerpen (Belgie) gratis 22 kW laders onder het treinstation in de parkeergarage op vloer -4. In de zomerperiode zijn we ook regelmatig van Eindhoven naar de kust gereden (Domburg) om daar bij een publiek oplaadpaal de wagen weer op te laden voor de terugweg. Door rustig te rijden kan ik Domborg in 1 keer halen vanaf Eindoven. Mijn persoonlijk record staat staat op 185 km :)

De wagen bevalt zeer goed en zelfs met de 'beperkte' range blijk je in de praktijk overal te komen.

[verberg]Het plan was (en is) om uitgebreid te gaan bloggen over de Zoe op onze website http://www.olino.org. Echter vanwege drukte is daar nog niet zoveel van gekomen (maar gaat wel gebeuren :)).

Verder wil ik andere Zoe rijders ook uitnodigen om hun ervaringen te delen op de OliNo website. Hiermee kunnen we nog meer mensen inspireren om 100% elektrisch te gaan rijden. Er staat al een mooi artikel op OliNo van harmotten op de site over zijn vakantie rit naar Zwitserland.

Met vriendelijke groet,

Jeroen van Agt
OliNo.org[/verberg]