Er zijn 3 resultaten gevonden

door Olijntje
03 dec 2014 09:18
Forum: R-Link
Onderwerp: R-Link storingen Captur
Reacties: 137
Weergaves: 50080

Re: R-Link storingen Captur

Nou, ik ga de auto weer ophalen bij de dealer/garage. Ze hebben de electronica/software naar het achterslot toe op nieuw ingesteld. Daar scheen een update voor te zijn en volgens hen gaat het nu goed en zouden ook de andere problemen weg moeten zijn. Ben benieuwd, hoop het!!
In ieder geval qua service erg netjes want mooie vervangende auto gehad en netjes op de hoogte gehouden etc.
door Olijntje
01 dec 2014 11:43
Forum: R-Link
Onderwerp: R-Link storingen Captur
Reacties: 137
Weergaves: 50080

Re: R-Link storingen Captur

Ik heb het hier best mee gehad! Vooral omdat ik bang ben dat de accu leegloopt als ik ergens naartoe ga en lampjes gaan niet uit! En de auto regelmatig niet op slot kan dus ik geen spullen meer durf mee te nemen. Rijd met 2 kleine kinderen en had juist een nieuwe auto om zo min mogelijk kans op problemen te hebben.
Ga vandaag naar dealer en ook melding gemaakt bij Renault Nederland en dossier gekregen dus ik hoop dat het opgelost gaat worden door wie dan ook.
door Olijntje
01 dec 2014 09:40
Forum: R-Link
Onderwerp: R-Link storingen Captur
Reacties: 137
Weergaves: 50080

Re: R-Link storingen Captur

Hallo allemaal,

Hebben jullie een idee hoe dit opgelost hoort te worden? Klachten van mijn R-link/Captur;

-Radiovolume reageert soms traag of niet (resultaat, daarna radio keihard)
-Radio gaat soms niet uit (accu!) na afsluiten deur
-Navigatie wil regelmatig alleen in nachtstand
-Soms gaan lampjes in het plafond opeens branden (fijn als je 's avonds rijd!!!)
-Regelmatig geeft de display bij het stuur aan dat er een deur niet dicht is en dan kan de auto niet op slot!!!!
-Na het uitzetten gaat R-Link soms niet uit.

Het grootste probleem bij dit alles is dat deze problemen zich niet ALTIJD voordoen. Natuurlijk ook net niet als hij in de garage is! Maar gisteravond stond ik in de kou wel een uur buiten omdat de auto niet op slot wilde en de verlichting van R-Link en plafond bleef branden!
Dealer/Garage heeft 1x R-link gereset toen ik de auto daar een dag achter had gelaten. Nu twee weken later begint de kermis van lampjes en deurvergrendeling en radio(volume) en niet uitgaan soms weer.
Vanmiddag gaat hij weer naar de garage.
Wat is redelijk van mij om te verwachten? Ik wil niet steeds deze kermis, daar heb ik geen nieuwe auto voor gekocht (april 2014). Bovendien rijd ik met kleine kinderen en met veel spullen vaak in de auto en niet op slot kunnen zetten is riskant, en verlichting of radio niet uitgaan ook want dan sta ik met kleine kinderen ergens met een lege accu!!!
Ik wil een betrouwbare auto. Wat mag ik eisen/verwachten van de garage? De dealer is welwillend en behulpzaam maar ze zeggen dat het voor hen lastig te achterhalen is waar het probleem zit als dat zich niet voordoet wanneer de auto daar staat. Dat ze niet zomaar alles kunnen gaan vervangen. Dat begrijp ik ook van hun kant, maar ik vertrouw mijn auto niet meer en wil het opgelost hebben omdat er herhaaldelijk met te veel regelmaat problemen zijn!
Hebben anderen dit ervaren en wat was de definieve oplossing?

groet Marjolijn