Er zijn 2 resultaten gevonden

door Admin
13 sep 2017 19:28
Forum: Renault Alpine
Onderwerp: Bucketlist noodkreet: dagje toeren in A110 [UPDATE]
Reacties: 4
Weergaves: 3568

Re: Bucketlist noodkreet: dagje toeren in A110

Hans C schreef:... Sterkte iigeval. Moest de 310 van ons in orde zijn zou ik ingaan op de vraag. Hij/zij is echter defect...
Dat is aardig van je, echter, het gaat om de A110, de klassieke versie daarvan of de nieuwste, mag allebei.
door Admin
11 sep 2017 18:31
Forum: Renault Alpine
Onderwerp: Bucketlist noodkreet: dagje toeren in A110 [UPDATE]
Reacties: 4
Weergaves: 3568

Bucketlist noodkreet: dagje toeren in A110 [UPDATE]

De volgende oproep kwam via het contactformulier bij ons binnen:
Beste mensen,

Ik kom met een noodkreet en ik wend mij tot u, als oud Alpine-rijder (A310V6) en nu zelfs wonend in Frankrijk echt tussen 3 Alpine-bouwers in, in de Dordogne, met de volgende prangende vraag.

Mijn oudste zoon(46) heeft nog enkele weken te leven. De gevonden kanker in het voorjaar, is verwoestend bezig. Bij toeval ontdekte een bucket-list wens van mijn zoon: een dagje toeren in een A110. Mijn andere zoon (43) heeft 2 Alpine's (ook A310's) gehad en zou hem een dag willen rondrijden langs geboortehuis-, plaats, scholen etc.

Mijn vrouw en ik zijn teruggekeerd uit Frankrijk om mantelzorger te kunnen zijn en wonen nu op loopafstand van onze zoon in het Centrum van Den Haag.

Is er een clublid, die tegen (eventueel ruime) vergoeding en natuurlijk borgbetaling, een dagje zijn A110 zou willen afstaan om de laatste wens van onze zoon te kunnen waar maken?

Het zou werkelijk geweldig zijn als dit zou kunnen.
Graag verneem van iemand een reactie.
Wie terwille kan/wil zijn, of een persoon/bedrijf kent die mogelijk wil helpen, kan contact opnemen via ons.

Naam-Adres-Woonplaats bij Renaultforum bekend.

Update 18-09-2017:
Op 17 september zijn een 10-tal Alpine rijders uit het hele land tezamen gekomen om te helpen deze bucketlist wens te volbrengen.
Een 6-tal A110's, een GTA, een A310, een A310 V6 Turbo en ook een A610 alsmede een Clio RS waren van de partij op deze stralende dag.

De stoet ging via leuke landelijke routes, waarbij er diverse malen gestopt is om de passagiers van auto te kunnen laten wisselen.
Ook kon betrokkene zelf met zijn 8 jarige zoon in een A110 rijden, met dank aan P. Zeeuw van firma AutoHaag, ook aanwezig.

De dag is omschreven als een geweldige dag, met veel saamhorigheid en emoties

Betrokkene was na afloop moe maar bovenal geraakt dat onbekende mensen dit waar hebben willen maken voor hem.

Renaultforum wil iedereen bedanken die heeft geïnformeerd, betrokken was, en in het bijzonder Lars Dijkstra bedanken voor het onder de aandacht brengen van de oproep bij Ben Struijk van ARCN.org , waarna het balletje snel aan het rollen gegaan is.

:thumb: