Er zijn 2 resultaten gevonden

door Z.E.Paulus
19 jan 2017 08:14
Forum: Twizy
Onderwerp: Twizy for a day...
Reacties: 6
Weergaves: 17917

Re: Twizy for a day...

@NewDink2012,
Over de Renault Zoe kun je heel veel issues terugvinden hier op het forum. Zeker het eerste jaar dat ik de Zoe reed (de Zoe was mijn allereerste elektrische auto ooit) heb ik heel veel aan het forum gehad.
Wellicht dat jouw Zoe problemen ook al eerder door anderen zijn ervaren, dan kun je gelijk lezen hoe zij het hebben opgelost of hebben laten oplossen.
Toch jammer dat jouw persoonlijke ervaringen met de Renault Zoe niet al te goed zijn, mijn vrouw en ik hebben juist heel veel plezier van onze Zoe en de "problemen" die wij gehad hebben met onze Zoe zijn, veelal onder garantie, door onze Renault dealer keurig opgelost.
door Z.E.Paulus
18 jan 2017 21:50
Forum: Twizy
Onderwerp: Twizy for a day...
Reacties: 6
Weergaves: 17917

Re: Twizy for a day...

Vandaag moest onze Kangoo ZE voor onderhoud en de eerste APK naar de garage.
Ik kreeg op mijn verzoek een Renault Twizy mee als leen"auto"... :dance:
Helaas was het vandaag de hele dag onder de nul graden Celsius, dat viel dus niet mee in de Twizy zonder verwarming... :fp:
Het rijden in de Twizy is overigens wel een hele leuke ervaring, maar comfortabel kun je een Twizy niet noemen...
Elk hobbeltje in de weg voel je door de harde vering, de stoel in de Twizy is ook snoeihard, dus ook daar geen dempende werking...
Een Twizy is absoluut een leuk funkarretje en op een zomerse dag zou ik er best mee uit de voeten kunnen, maar ik was vandaag wel heel blij dat ik mijn Kangoo ZE weer mocht ophalen... Heerlijk die verwarming, heerlijk die zachte vering, heerlijk die zachte stoelen en heerlijk die rust in de cabine... Ik denk dat ik gewoon al te verwend ben om ooit nog aan het Spartaanse karakter van de Twizy te kunnen wennen... :wink:

FB_IMG_1484772422713.jpg