Er zijn 2 resultaten gevonden

door Z.E.Paulus
18 sep 2016 13:41
Forum: Kangoo Z.E.
Onderwerp: Algemeen ZE of Kangoo ZE...
Reacties: 6
Weergaves: 3227

Re: Algemeen ZE of Kangoo ZE...

Bedankt Gertjan... :D
Vraag ik mij nu ook gelijk af of er hier, onder de Renault Zoe forum lezers dus, wellicht ook al andere Kangoo ZE rijders aanwezig zijn... :think: Of vertoef ik hier helemaal in mijn eentje met een Kangoo ZE?? :cry2: (dat zal toch niet? :think: )
door Z.E.Paulus
18 sep 2016 12:19
Forum: Kangoo Z.E.
Onderwerp: Algemeen ZE of Kangoo ZE...
Reacties: 6
Weergaves: 3227

Algemeen ZE of Kangoo ZE...

Hallo allemaal,
ik heb dit afgelopen weekend, mede door de zeer positieve elektrische ervaringen met onze Renault Zoe, onze 14 jaar oude benzine(slurpende) Seat ingeruild op een drie jaar jonge Renault Kangoo Express ZE met 27.000 kilometer op de klok... :D
Keurig wagentje voor de regionale kilometers, om spullen in te vervoeren en voor mijn woon/werk kilometers (mijn echtgenote doet woon/werk met de Zoe)...
Moeten we in onze vrije tijd nou verder weg dan regionaal, dan pakken we gewoon de Zoe, iets wat we in beginsel van plan waren te gaan doen met onze benzine Seat, maar in de praktijk pakken we eigenlijk altijd de Zoe, ook voor de langere afstanden :dance:
En dat gaat ook gewoon probleemloos door de unieke Kameleon-lader van de Zoe... :clap:

Maar dan nu mijn vraag, waar vind ik hier op het forum informatie/ervaringen over de Kangoo ZE van andere forumleden?
Meer dan genoeg te vinden over de Kangoo in het algemeen, maar voor zover ik nu heb gekeken bijna niets specifiek over de Kangoo ZE... :think: