Er is 1 resultaat gevonden

door MuzenJaap
08 okt 2018 18:31
Forum: Kadjar
Onderwerp: achterlichten bij dagrijverlichting
Reacties: 111
Weergaves: 38580

Re: achterlichten bij dagrijverlichting

henkus schreef:
borry52 schreef:
henkus schreef: Ik heb inmiddels zo'n dongle besteld en binnen gekregen. Zodra ik DD44ALL opstart en hij moet die dongle zoeken vind hij hem ook maar zodra ik wil verbinden vraagt hij een wachtwoord. Ik heb alles geprobeerd met 0000 1234 etc. maar het lukt niet. Kon jij meteen verbinden of moest je ook een wachtwoord invoeren ? Ik kan nu niet verder. Helaas
Sorry dat ik zo laat reageer.
Ik gebruik het wachtwoord 1234, ook moet je de motor starten anders wordt de verbinding vrij snel verbroken.
Bij mij geeft hij ook twee com-poorten aan in het vak "ELM poort selectie" en ik moet altijd de laagste poort kiezen in mijn geval poort 3.
Vergeet ook niet een vinkje te zetten bij "Ik snap dat.....enz."
Met de "Editie modes" kun je het programma uit proberen zonder dongle.
Succes.


Hoi Borry52. Ben aan het stoeien geweest met mijn laptop. Terug gezet naar een eerdere datum en opnieuw de updates erop gezet. Vandaag weer geprobeerd met die Dongle en warempel werd hij zonder problemen herkent. Na uitvoerig zoeken in het duitse forum wist ik ongeveer waar ik moest kijken voor die drl with tail. Is best wel goed zoeken in die lijst van dt4all. Gevonden en van de 0 een 1 gemaakt en send gedrukt en achterlicht ging branden. Met andere woorden,het is gelukt. Bedankt voor de informatie en de uitleg. Ben een tevreden man. :D :D
Ik heb een Bleutooth ODBII interface gebruikt.
Welke snelheid heb je gekozen? Bij mij verschijnen er 2 com poorten , COM3 en COM4 . COM3 staat op 115000 en COM4 op 38400.
COM3 reageerd niet , bij COM4 verschijnt er snel wat tekt in het command window en daarna is alles weg. Redirecten van de comamnd line (>C:\log\log.txt) levert niets op. Ik heb wel een Laptop met Windows10 !