Er is 1 resultaat gevonden

door koidokter
04 dec 2015 07:56
Forum: Elektrische en elektronische systemen
Onderwerp: dashboard (boordcomputer) problemen
Reacties: 341
Weergaves: 197079

Re: dashboard (boordcomputer) problemen

Van elders naar Stevensweert.
Ik had ook problemen met mijn dashboard , mijn dagteller plus klok sprongen spontaan op nul , even gegoogeld en kwam een adres tegen in Stevensweert , ik las alleen maar positieve reacties.
Dag later had ik tijd om contact op te nemen , dus nog even het telefoonnummer opgezocht , maar daar kwam ik ook eenadres elders tegen wat voor mij veel dichterbij was , dus dan maar naar elders.
Mijn dashboard werd daar gemaakt met 1 jaar garantie , goed twee maanden later was mijn dashboard ineens helemaal zwart , terug naar elders , en weer gemaakt , op de terugweg naar huis zag ik dat mijn kilometerstand met 1000 kilometer vooruit was gesprongen , plus dat het dashboard geen bandenspanning sensoren meer aangaf , nou ja daar valt mee te leven .
Waarempel , twee dagen later het dashboard weer helemaal zwart , weer op elders aan , ik kreeg daar te horen dat mijn dashboard niet meer te maken was , en ik op zoek moest naar een tweedehands dashboard, nu zijn die aardig aan de prijs , plus dat je maar moet afwachten of dat dashboard geen storing heeft.
Ik heb toch gebeld naar Peter in Stevensweert en de situatie uitgelegd , volgens Peter is het dashboard gewoon te maken , mijn geld wat ik elders had uitgegeven had ik uiteraard terug gekregen , ik moest daar 15 euro bijleggen , en voor 135 euro is mijn dashboard weer gemaakt , de bandenspanning sensoren weer ingeschakeld , plus Peter heeft gekeken of er nog elektronische storingen aanwezig waren.
Ik ben hier erg blij mee , plus dat ik 3 jaar garantie heb gekregen.
Al bij al scheelt mij dit een hoop rompslomp plus een hoop geld , Peter nog bedankt.

Gr Henk