Er zijn 3 resultaten gevonden

door TheSarge
05 jan 2017 21:45
Forum: Algemeen Clio
Onderwerp: Aanschaf advies Hatchback of Estate
Reacties: 36
Weergaves: 5901

Re: Aanschaf advies Hatchback of Estate

DHL schreef:De kunst is de koper het gevoel te geven dat hij de zaak van z'n leven doet... Als hij dat gevoel heeft, koopt hij, niet meer niet minder. Heb er zo een paar duizend verkocht ;)
Precies.....en dat gevoel kun je op veel verschillende manieren creëren is mijn ervaring. Als een koper (van wat dan ook) een slecht gevoel heeft na de aankoop dan sluimert dit door in het gebruik van het aangekochte goed.

Uiteraard moet de verkoper ook wel z'n centjes verdienen, maar in een prijscategorie zoeken die €2500 boven de bovengrens van je budget ligt.....tja.

Het advies van een nieuwe kopen is dan zo slecht nog niet. Ik weet niet of de actie nog is bij Renault dat je een Estate koopt voor de prijs van een Hatchback?
door TheSarge
05 jan 2017 21:27
Forum: Algemeen Clio
Onderwerp: Aanschaf advies Hatchback of Estate
Reacties: 36
Weergaves: 5901

Re: Aanschaf advies Hatchback of Estate

Het is idd een spel en dat moet je goed spelen. Gewoon doorblijven lopen. Als ze je gegevens hebben bellen ze je vanzelf. Geloof me: er wordt genoeg verdiend in die branche maak je maar geen zorgen. Anders zouden ze wel wat anders gaan doen. Als ze een uiterste prijs noemen......en dan toch nog lager gaan vertrouw ik het niet meer. Laat ze dan maar bellen als ze echt een goede deal willen sluiten. Maar dat is heel persoonlijk natuurlijk. Ik heb genoeg ervaring in afschaf van auto's. En dit heeft toch echt gewerkt in veel gevallen 8-)
door TheSarge
05 jan 2017 17:14
Forum: Algemeen Clio
Onderwerp: Aanschaf advies Hatchback of Estate
Reacties: 36
Weergaves: 5901

Re: Aanschaf advies Hatchback of Estate

Private lease klinkt vaak interessant, maar vergeet de BKR registratie niet! Als je bijvoorbeeld een ander huis wilt kopen kan dit invloed hebben op je maximaal te lenen bedrag als hypotheek!

Wat me opvalt is dat je zoekresultaten ver boven je budget zijn. Voor beide betaal je zonder korting rond de €14500 (er vanuitgaande dat die met rode velgen incl. Kosten rijklaarmaken is) terwijl je budget tussen de 10 en 12 is!
Zoveel korting ga je gewoon niet krijgen in ieder geval.

Ik zou inderdaad zoveel mogelijk afdingen en als de uiterlijke prijs je niet bevalt......opstaan en weglopen. Willen ze dan opeens toch lager gaan.....gewoon doorlopen, want dan belazeren je nog steeds.
De Captur van mijn vrouw 6 maanden geleden gekocht....uiteindelijk een eindje uit de buurt, maar wel nettere prijs en een prima gevoel. Garantie gekocht via autotrust en ook alvast voor een jaar extra (waarin dan wel echt alles zit!) voor €160..... garantie bij een garage/dealer betaal je gewoon zelf. Dus je kunt ook bij autotrust (of ander soortgelijk bedrijf) informeren naar garantiekosten en dan de auto zonder garantie kopen tegen lagere prijs.