Er zijn 2 resultaten gevonden

door TheSarge
15 aug 2020 07:40
Forum: Onderstel & transmissie Espace V
Onderwerp: Espace V automaat issue
Reacties: 5
Weergaves: 3129

Re: Espace V automaat issue

Volgens de dealer was het dezelfde bak.

Mijn aanvulling gaat over het feit dat ik wel merkte dat de bak niet altijd soepel schakelde en dat ik in de Senic merkte dat dit heel soepel verliep.

Blijkbaar merkte de chef werkplaats dit ook en zodoende de bak vervangen. Hij schakelt nu net zo soepel als die van de Senic.

Doe met de aanvulling wat je wilt. Mij maakt het niet uit. Het schijnt een redelijk veel voorkomend euvel te zijn in BJ2015 en 2016.
door TheSarge
11 aug 2020 20:58
Forum: Onderstel & transmissie Espace V
Onderwerp: Espace V automaat issue
Reacties: 5
Weergaves: 3129

Re: Espace V automaat issue

Mijn dealer heeft de gehele bak vervangen op eigen initiatief. Hoofd werkplaats reed met mij vanwege een Issue op een ander vlak. Ik had wel het idee dat de vervangende Senic EDC7 soepeler schakelde, maar bij terugkomst van de rit vertelde de aftersales manager dat de gehele versnellingsbak werd vervangen, omdat zijn collega tijdens rit iets had gemerkt wat hem niet beviel. Aangezien ik de auto (BJ 2015 met 31K kilometers) met een jaar garantie had gekocht was de factuur nul euro.

Echt netjes dat de dealer (Kempenaar in Alphen a/d Rijn dit uit eigen initiatief deed. Auto in totaal een week kwijt geweest (waarin ze ook andere dingen hebben opgelost). Vervangen van de bak duurde 2 dagen incl. Inlezen en inregelen.