Er zijn 2 resultaten gevonden

door rvk01
13 feb 2020 10:52
Forum: R-Link
Onderwerp: Nieuwe meldingen wissen
Reacties: 5
Weergaves: 1254

Re: Nieuwe meldingen wissen

TheSarge schreef:Ik heb recentelijk van RN begrepen dat je deze oude abonnementen kunt wissen via je account online. Dan zouden ze niet meer in de RLink terugkomen. Heb het nog niet geprobeerd
Dat lijkt mij eigenlijk sterk. Er lijkt mij op dit moment geen communicatie te zijn tussen mijn RN en de RN-servers. De Netwerkstatus geeft geen verbinding en SIM-ID is leeg. Ik heb ook geen abonnementen.

Ik zie in de rlinkstore wel een pack op inactief staan maar die kan ik ook niet verwijderen (ik kan in ieder geval niet vinden waar).

(overigens zie ik ook nog steeds de update 11.334 staan terwijl die nooit bestaan heeft en ik al op 11.344 zit)
door rvk01
12 feb 2020 10:37
Forum: R-Link
Onderwerp: Nieuwe meldingen wissen
Reacties: 5
Weergaves: 1254

Re: Nieuwe meldingen wissen

WvdW schreef:Wegens een aantal abonnementen die bijna aflopen, heb ik op het scherm een aantal “nieuwe berichten” staan. Ik krijg die echter niet gewist. Enig idee hoe ik die melding alsnog verwijder?
Ik kan alle berichten wissen, behalve de eerste. Er blijft altijd één bericht in staan uit 2015 (rlink-1). Ook bij de dealer kregen ze hem er niet uit. Ik kreeg hem er ook niet uit door lang WIS te drukken.

Hebben de meldingen betrekking op eenzelfde abonnement of verschillende abonnementen? Misschien dat de laatste (of eerste) melding van elk abonnement nooit gewist kan worden.