Er zijn 3 resultaten gevonden

door Rcupra
13 sep 2017 16:33
Forum: Talisman
Onderwerp: Automatisch grootlicht
Reacties: 8
Weergaves: 3525

Re: Automatisch grootlicht

Ik woon in een dorp in Limburg dus.... :)
door Rcupra
13 sep 2017 12:35
Forum: Talisman
Onderwerp: Automatisch grootlicht
Reacties: 8
Weergaves: 3525

Re: Automatisch grootlicht

Elmac schreef:Zo werkt het bij de mijne ook, grootlichtassistent moet bij iedere rit geactiveerd worden. Zal wel over nagedacht zijn...

Alleen, wil je altijd grootlichtassistentie? Voor die spaarzame keren dat je het gebruikt en echt nodig hebt is het toch niet zo'n probleem om de hendel even heen en weer te halen?
Als ik steeds bij iedere rit die handel moet bedienen, valt m.i. gedeeltelijk die automatische functie weg. Gewoon op basis van omstandigheden moet de sensor bepalen of er licht of groot licht moet worden gehanteerd. Het is weer zoiets van 'net niet goed'.

Mijn mening overigens.
door Rcupra
31 aug 2017 14:26
Forum: Talisman
Onderwerp: Automatisch grootlicht
Reacties: 8
Weergaves: 3525

Automatisch grootlicht

Wellicht reeds beantwoord maar kon het niet snel vinden: via de Rlink2 heb ik grootlicht assistentie ingeschakeld. Echter, pas als ik de linker hendel naast het stuur naar voren duw, verschijnt op het dashboard een blauw grootlicht lampje met een A van automatisch. Ik zie dan dat het grootlicht werkt.

Het valt mij wel op dat wanneer ik de auto verlaat en later weer start (in het donker natuurlijk) met de hendel nog steeds in deze stand, het blauwe A'tje in het dashboard is verdwenen. Ik moet dan eerst weer de hendel in normale stand zetten en weer naar voren duwen om het blauwe A'tje terug te krijgen.

Ik vraag me nu af of dit normaal is om bij iedere rit die hendel te moeten bedienen of dat dit niet nodig is en dat ondanks het uitblijven van het icoontje, de grootlicht assistent het gewoon doet.

Ik heb reeds het instructie boekje erop nagelezen maar daar wordt het niet duidelijk aangegeven m.i.

Wie kan me hierbij helpen?

Rob