Er zijn 2 resultaten gevonden

door scarface450
06 jul 2020 20:43
Forum: Technische vragen Clio
Onderwerp: Natte voeten Clio 2003
Reacties: 8
Weergaves: 1306

Re: Natte voeten Clio 2003

Open trekken en doeken erin , om de dag droge doeken erin en goed ventileren....tijdens het rijden...is wel ff lastig maar het moet nu eenmaal.
Super dat de oorzaak bekend is !
door scarface450
25 jun 2020 22:18
Forum: Technische vragen Clio
Onderwerp: Natte voeten Clio 2003
Reacties: 8
Weergaves: 1306

Re: Natte voeten Clio 2003

Onze Clio bj 2000 heeft ook wel eens last van "natte voeten"....vorige week na een wel erg fel onweer/wind stelde ik vast dat er aan de passagierskant weer wat water stond. Het is idd altijd die kant.
Het was al ff geleden en ik dacht dat ik er vanaf was maar nee dus.
Toen meerdere keren met de extractor drooggemaakt zo goed als en de mat naar boven gekruld in combinatie met doeken en verluchten.....
Nu enkel weggezogen en de auto enkele dagen met de ramen deels open laten staan en ik denk dat het wel weg is....met die hittegolf is dit wel een voordeel.
Het zou zomaar kunnen dat er misschien een verstopping is aan de voorruit ( blaadjes/mos/andere ) en dan kan er ook water binnenkomen maar ik weet niet of dit bij elk model van Renault zo is . Je kent dat wel : motorkap open en dan ligt er soms wel tot een halve emmer aan viezigheid in de "paravent" of hoe noem je dit. Mogelijks is er dan een afvoerbuisje verstopt en loopt het water ergens anders dan bvb naar je voorwiel/wielkast.
Bij ons is de deurrubber onderaan in slechte staat...kan ook daar vandaan komen , maar ik weet het nog altijd niet of dat dit de reden kan zijn van het water....de "naad" is erg slecht en staat open/krom dus zou het dit ook kunnen zijn bij mij.
Voor een paar keer doe je dat drogen nog wel maar als het elke 2 weken van dat is , dan is het wat anders en moet je de oorzaak vinden.
Laat iig weten als je weet waar het water vandaan kwam .