Er zijn 3 resultaten gevonden

door RigolleM
01 feb 2018 08:30
Forum: R-Link
Onderwerp: TomTom kaartupdate.....
Reacties: 3615
Weergaves: 548855

Re: TomTom kaartupdate.....

evx schreef:Een goede gratis alternatief is Magic Earth Navigation & Maps
https://play.google.com/store/apps/deta ... magicearth
Op basis van OpenStreets, geen reclame, verkeersinformatie en geen lolbroeken zoals Waze.
Zal wellicht niet werken via Android Auto, maar dan kan je evengoed Google Maps gebruiken als het toch maar is om van A naar B te geraken. Google geeft wel verkeersinfo door.
door RigolleM
31 jan 2018 13:29
Forum: R-Link
Onderwerp: TomTom kaartupdate.....
Reacties: 3615
Weergaves: 548855

Re: TomTom kaartupdate.....

cacofant schreef:Dan gebruik ik waze, ook prima denk ik
Om punt A naar B te geraken is het inderdaad prima, hoe is een ander paar mouwen... Waze leidde mij toch vaak om wat later onnodig bleek te zijn. Eerste dagen volgde ik gewoon de instructies, maar na een paar dagen deze eens genegeerd en wat bleek: er waren een paar pipo's, die ook Waze gebruikte, die aan de verkeerslichten ingegeven hadden dat er stilstaand verkeer was. Als het rood is sta je altijd stil... idioten... en Waze stuurde mij langs een andere weg... Dit is mij een paar keer opgevallen en mijn vertrouwen was hierdoor verloren in Waze.
Ik wil van punt A naar B op een zo kort mogelijke periode, indien er ergens een probleem is, word ik graag omgeleid, maar niet voor een paar onnozelaars die vinden dat ze te lang stil moeten staan aan verkeerslichten.
Onlangs nog eens Waze gebruikt en ik moest plots van de autosnelweg af, terug genegeerd en later bleek dat er een wegversmalling was wegens werkzaamheden, waar je maar 70 km/u mocht rijden ipv 120 km/u. Via de omleiding was ik een kleine 15' kwijtgespeeld en ik heb misschien hooguit een minuutje trager gereden... Neh, dan is TomTom toch een pak beter imho.
door RigolleM
31 jan 2018 13:13
Forum: R-Link
Onderwerp: TomTom kaartupdate.....
Reacties: 3615
Weergaves: 548855

Re: TomTom kaartupdate.....

cacofant schreef:Is het iemand overigens al gelukt om een nieuwe kaart gewoon op de SD kaart te zetten met bijvoorbeeld R-link explorer? Dan maar niet op de "normale" manier. Binnenkort ga ik Android auto vrijschakelen op de Rlink, dan bekijken ze het maar mooi met die updates. Dan gebruik ik Waze of Sygic wel op mijn GSM (die heeft tenminste levenslange gratis kaartupdates en verkeersinfo) !
En dan storten ze m'n 149 euro maar lekker terug.. prutsers
Sygic werkt niet met Android Auto, enkel Google Maps en Waze (ook Google btw).