Er zijn 2 resultaten gevonden

door RigolleM
17 aug 2018 16:49
Forum: R-Link 2
Onderwerp: Nieuwe kaarten Europa
Reacties: 654
Weergaves: 136666

Re: Nieuwe kaarten Europa

Ghia schreef:@RigolleM: begin dit jaar was ik positief verrast dat hij de A11 kende (en dan die op de kaart stond). Ik woon in Tielt en voorheen reden we via Aalter naar Knokke (wat voor ons interessant is qua verkeer en route), nu leidt ie ons via de A11 naar huis.
Ik woon te Deinze en dan weet je over welke afrit ik het heb: Aalter. Hij stuurde mij via Nevele (de volgende afrit) wat de totale afstand 6km en in tijd 15m langer is.
Wat betreft de A11 kan ik er bij neerleggen dat hij alsnog de voorkeur geeft aan de expressweg Knokke/Antwerpen en dan in Maldegem richting Antwerpen, maar dan wordt er gekozen voor een tig aantal verkeerslichten en als je ze allemaal 'rood' hebt dan ben je langer onderweg. De nieuwe A11 is volledig verkeerslichtvrij, behalve als de brug omhoog gaat, dan heb je natuurlijk wel pech :-)
door RigolleM
17 aug 2018 15:14
Forum: R-Link 2
Onderwerp: Nieuwe kaarten Europa
Reacties: 654
Weergaves: 136666

Re: Nieuwe kaarten Europa

Ik vind ook de kaartupdates benedenmaats. Als ik van de kust naar huis rij negeert hij steeds de meest plausibele afrit. De TomTom Go Mobile geeft wel aan om deze afrit te nemen. Op plaatsen waar ik voldoende de weg ken, gaat de R-Link2 navigatie toch vaak de mist in, wegens niet up-to-date.
Toen we deze week van Knokke naar huis reden negeerde de nieuwe autosnelweg A11 tussen Knokke en Brugge, en stuurde hij mij via de expressweg Knokke-Antwerpen. Het duurde toch een 5-tal kilomter eer R-Link2 navigatie zich er bij neerlegde dat ik de A11 aan het volgen was.
Ook vind ik de afslagbegeleiding bij momenten onduidelijk, terwijl de TT Go Mobile dit wel perfect doet.