Er zijn 2 resultaten gevonden

door RigolleM
22 sep 2018 20:21
Forum: R-Link 2
Onderwerp: Renault stapt over op Google
Reacties: 20
Weergaves: 4630

Re: Renault stapt over op Google

Rob32 schreef:Dat Yeah Right! ken ik inmiddels wel. Dat komt vaak alleen van Apple adepten. Ook ik heb allebei de phones, dus weet waar ik het over heb. Wat u zegt over dat een gesloten systeem veiliger is en dat een iPone 10, of zo u wilt de X, meer premium is uw goed recht. Ik kan mij daar volledig, maar dan ook volledig niet in vinden.Juist de keuze voor Android geeft aan dat je op termijn keuzes hebt in aanschaf van randapparatuur, software etc, die niet perse van Google hoeft te komen, zo anders werkt Apple met het eigen ecosysteem. Once you go Apple you can't go back! En laat ik dat nu niet niet prettig vinden, ik hou graag keuzemogelijkheden. Ik geef ook aan dat het mijn voorkeur is, niet meer en niet minder, zeg ook dat beide op zich prima zijn. U mag uiteraard ook uw voorkeur hebben ;-)
Neen, komt niet van Apple adepten, het is éénmaal veiliger omdat het gesloten is en enkel door Apple wordt ontwikkeld. De hardware komt ook allemaal via Apple, dus daar zit het ook safe. Ondertussen zijn er 100'den merken die Android als OS gebruiken, omdat dit een open source model is. Er zijn fabrikanten die er veilig mee omgaan, anderen weer niet... Android is veilig = NEEN!
Google heeft ook een ecosysteem: geen enkele Android telefoon werkt zonder Google... zelfs niet Oneplus... die een patent heeft om zo weinig mogelijk Google stuff te integreren.
Als je voor Apple kiest heb je inderdaad weinig keuze qua apparatuur, maar je kiest dan wel onmiddellijk voor degelijke kwaliteit: Airpods, Homepod, Apple TV, Apple Watch,... Hoeveel Android tablets vind je tegenwoordig nog? Vraag mij eigenlijk af over welk randapparatuur jij het hebt?
door RigolleM
22 sep 2018 14:10
Forum: R-Link 2
Onderwerp: Renault stapt over op Google
Reacties: 20
Weergaves: 4630

Re: Renault stapt over op Google

Rob32 schreef:Een zeer goed idee van Renault. Lijkt me ook toekomstbestendig. Google weet wel heel veel van je, maar dat weten anderen inmiddels ook. Dus wat is het verschil nog. Ik ben blij dat er niet voor Apple Carplay of IOS gekozen is. Ik heb zowel IOS als Android , beide zijn op zich prima, maar mijn voorkeur is toch Android. Ratio 'waar voor je geld' is bij Apple totaal uit balans en lijkt Android innovatiever. Inmiddels hebben Toyota en Volvo ook voor Android gekozen. :Yes:
Google OS Android is een open OS en Apple OS iOS is een gesloten OS, welke van beiden zijn het veiligst naar de toekomst toe? Yeah right!
Ik heb een Galaxy S9, Oneplus 6 en een iPhone X al gebruikt, de iPhone X is een pak premiumer dan de andere 2. Is inderdaad een pak duurder maar je doet er ook langer mee. Ik zie nog vaak iPhone 5s, terwijl een Samsung S4 een zeldzaamheid is ;-) Neen, geef mij maar iets dat betrouwbaar is en blijft!