Er zijn 2 resultaten gevonden

door J.Habets
08 nov 2017 20:27
Forum: Technische vragen Scenic
Onderwerp: New Scenic IV ventilatie + portier BUG
Reacties: 5
Weergaves: 1652

Re: New Scenic IV ventilatie + portier BUG

Hallo,
Het euvel is bij de dealer nog in onderzoek. Lijkt mij een afstelling probleem maar hun eerste gedachte was om de rubber te vervangen.

Uw verhaal van de parkeert en kan ik ook bevestigen, heb dit vooral geconstateerd bij het vanuit stilstand achteruit rijden.
door J.Habets
07 sep 2017 21:02
Forum: Technische vragen Scenic
Onderwerp: New Scenic IV ventilatie + portier BUG
Reacties: 5
Weergaves: 1652

New Scenic IV ventilatie + portier BUG

Na lang wachten is de Grand Scenic BOSE TCE 130 eindelijk in Juni geleverd, na een vakantierit met caravan zijn enkele gebreken aan het licht gekomen die ik met jullie wil delen.

1: Met uitgeschakelde airco stroomt er aan de bestuurders zijde warme (hete) lucht uit de uitstroom opening, dit terwijl er aan de passagiers zijde lucht die gelijk is aan de buiten temperatuur uit stroomt. beide temperatuur instellingen zijn gelijk.

indien de temperatuur instelling op LO(W) wordt gezet komt er wel koele buitenlucht uit de uitstroomopening. er vindt op dat moment geen regeling plaats.

Probleem zou bij Renault bekend en kijken naar een oplossing (hopenlijk).

2: Rubbers van de voorportieren blijven achter de rubbers van de achterportieren hangen bij openen deuren, waardoor nu al slijtsporen aan de rubber zichtbaar zijn.
Aan de bovenzijde van de deuren komen de 2 rubbers bij elkaar, de rubber van het voorportier haakt achter de rubber van het achter portier en raakt hierdoor beschadigd.
Andere scenic gezien die dit probleem aan 1 zijde ook had en aan de andere zijde niet.
Een scenic in de showroom had dit probleem aan beide zijde niet.
Wacht nog op antwoord voor een oplossing.

wordt vervolgd