Er zijn 2 resultaten gevonden

door NicolasL
08 dec 2017 10:25
Forum: Talisman
Onderwerp: Trekhaak
Reacties: 16
Weergaves: 4541

Re: Trekhaak

hvdb schreef:
NicolasL schreef: De dealer heeft de sensor van de automatische kofferbak ook verplaatst naar de rechterkant van de koffer, zodat dit niet voor problemen zou zorgen met de trekhaak.
Kan je hier wat meer over vertellen? Bij mij heeft die sensor nog maar 1x gewerkt na 5 minuten proberen...
In mijn ogen een gevolg van de trekhaak... Maar als die sensor te verplaatsen is :dance:
Wel, bij aflevering van de wagen vertelde de dealer me dat ze de sensor van de automatische kofferbak hadden verplaatst naar de zijkant van de wagen. Deze zit nu ter hoogte van mijn rechter reflector/uitlaat. Ze vertelden me toen dat door het installeren van de vaste trekhaak het niet meer mogelijk zou zijn om die sensor te gebruiken als deze in het midden van de koffer bleef zitten.

Misschien eens even langsgaan bij jouw dealer om te vragen of dit bij jou ook mogelijk is? BIj mij is dit standaard gebeurd, geen idee hoe het loopt bij andere wagens die vanuit de dealer meteen een trekhaak laten monteren...
door NicolasL
07 dec 2017 09:36
Forum: Talisman
Onderwerp: Trekhaak
Reacties: 16
Weergaves: 4541

Re: Trekhaak

Ik heb bij het afsluiten van mijn leasingcontract er voor gekozen om een vaste trekhaak te laten monteren. Het stoort mij niet dat die zichtbaar blijft en dat was enkele 100'den euro's goedkoper. Bovendien heeft mijn vaste trekhaak bij een vorige aanrijding een deel van de impact opgevangen. 't Is niet dat die m'n leven heeft gered, maar het was toch een klein argumentje extra om voor een vaste trekhaak te kiezen.

De dealer heeft de sensor van de automatische kofferbak ook verplaatst naar de rechterkant van de koffer, zodat dit niet voor problemen zou zorgen met de trekhaak.