Er zijn 2 resultaten gevonden

door ssnhv
25 jan 2018 21:58
Forum: Algemeen Zoe
Onderwerp: Zoe rijder stelt zich voor!
Reacties: 744
Weergaves: 110482

Re: Zoe rijder stelt zich voor!

Proficiat!

Zou ik mogen vragen wanneer je besteld hebt? Ik wil een idee hebben vd levertijden tegenwoordig
door ssnhv
03 jan 2018 22:13
Forum: Algemeen Zoe
Onderwerp: Zoe rijder stelt zich voor!
Reacties: 744
Weergaves: 110482

Re: Zoe rijder stelt zich voor!

Wij hebben enkele uurtjes geleden de bestelbon voor onze ZOE ook ondertekend. Dat is zeer grote maten dankzij dit forum!
Tot vorige week had ik eigenlijk geen weet van het model en kachelde ik lekker met onze ford S-MAX.

Hoewel ik nog steeds erg verknocht ben aan de luxe en het comfort in die wagen, zijn de stijgende brandstofkosten eigenlijk de doorslag gevende factor geweest om de lange termijn ambitie kortdag in de praktijk om te zetten... Daarnaast willen we voor onze nu één jaar oude dochter, toch ook een voorbeeld geven dat ze later niet altijd de lijntjes moet volgen; en dat het milieu hier beter van wordt is last but not least.

Sparky zou 13/04 geleverd moeten worden bij garage Pashuysen in sint truiden (Belgie), we zijn er alvast erg benieuwd naar

Sparky is een titanium grijze Q90 41KWh Renault Zoe in de intens uitvoering, met nog een camera, zetelverwarming en armsteun.
De focal geluidsinstallatie beslissen we pas in April over omdat ik daar eigenlijk geen informatie over kan terugvinden...
Weet iemand hier wat de impact van zetelverwarming is op de batterij? En kan deze op voorhand geactiveerd worden zoals de verwarming?


Nogmaals bedankt iedereen voor de vele, nuttige informatie!