Er zijn 2 resultaten gevonden

door Bert0341
27 jan 2018 15:56
Forum: Renault TomTom Navigatie
Onderwerp: Kan geen verbinding meer maken met live service (opgelost)
Reacties: 17
Weergaves: 12741

Re: Kan geen verbinding meer maken met live service (opgelost)

Afgelopen week terug gebeld door iemand van Renault NL. Ook zij willen niks doen in deze. Enigste oplossing die ze aanbieden is een nieuwe module laten inbouwen voor eigen rekening a 350/400 euro. Als consument was het immers onze verplichting om voor aankoop te controleren of alles wel werkt. Heb de dame in kwestie toen nog voorgehouden dat het niet de bedoeling kan zijn een jaar abonnement af te sluiten om te kijken of tomtom live services wel werken. Immers wat als je dan besluit de auto toch niet te kopen omdat je met de verkoper er niet uitkomt over bijvoorbeeld de prijs. Dame snapte dat punt niet helemaal.
Inmiddels maar een officiële schriftelijke klacht richting renault verstuurd. Kijken of ze op papier de zelfde reactie geven als telefonisch.

Als ze daarin ook het standpunt aanhalen dat we als consument verplicht zijn zaken te controleren, krijgen ze die opmerking gelijk terug. Renault en tomtom hebben immers ook nergens vermeld dat de simkaart na 3 jaar geblokkeerd wordt. Iets wat wel een verplichting is van renault en of tomtom.

Daarnaast inmiddels 7 officiële renault dealers gesproken, waar geen van de medewerkers (monteurs werkplaats en verkopers) wisten van de verborgen afspraak dat een simkaart na 3 jaar geblokkeerd werd. Met die info is het ook vreemd dat de dame van renault de schuld op het bordje legt van de garage waar ik mijn renault heb gekocht. Deze had mij immers moeten vertellen dat de simkaart niet meer zou werken. :clap: :clap: mevrouw van renault nl als uw eigen dealers het niet eens weten..... :think:

Voor nu even in afwachting van de schriftelijke reactie van renault als die binnen is... wordt vervolgd.
door Bert0341
16 jan 2018 21:59
Forum: Renault TomTom Navigatie
Onderwerp: Kan geen verbinding meer maken met live service (opgelost)
Reacties: 17
Weergaves: 12741

Re: Kan geen verbinding meer maken met live service (opgelost)

Ook ik heb het zelfde probleem. Mij lijkt het alleen sterk dat een gedeactiveerde simkaart waarvan simid en imei beschikbaar is niet meer geactiveerd kan worden door tomtom of vodafone.

Tomtom weigert gewoon te helpen zeggen dat ik maar de module van de sim moet laten vervangen bij renault a 350/450 euro.

Renault zegt dat tomtom het zeker wel zelf kan oplossen.
Tomtom maakt gebruik van vodafone simkaarten. Dus vandaag ook daar maar eens een balletje opgegooid.

Verwacht eerlijk gezegd vanuit renault nl ook wel wat aktie, zij geven namelijk de opdracht aldus tomtom om die kaarten na 3 jaar te deactiveren .

Vreemd dat iemand dus een 2e hands auto koopt van 4 jaar oud en dan met een dergelijk mankement in een sysyteem wordt geconfonteerd. Zowel bij renault dealers als andere dealer die een renault verkopen wordt je er niet op geattendeerd wat dan wel zou moeten je betaald immers voor een werkende auto en systemen. Zoiets zou dan een leuk garantie gevalletje worden.

Als ik meer weet post ik het hier weer