Er zijn 3 resultaten gevonden

door Riesbak
19 jun 2019 13:33
Forum: Opladen Zoe
Onderwerp: Icu eve mini problemen
Reacties: 11
Weergaves: 2212

Re: Icu eve mini problemen

Crxtreem schreef:Dat is volgens hem meestal de auto die deze fout veroorzaakt.
Dat is het standaard antwoord van de meeste laadpaal figuren helaas. Als het de auto was (is het bijna nooit) had je bij heel veel palen een probleem.

Ik ben 5 keer bij Renault geweest op "advies" van de laadpaal cowboys, auto dik in orde Het is echt altijd de aarde, instelling software paal etc. Ik heb voor een paal met kuren daarom die 1 fase kabel gekocht. Het geld ben je zo overheen, het gezever aan te telefoon met de laadpaal bedweters niet.
door Riesbak
08 jun 2019 11:12
Forum: Opladen Zoe
Onderwerp: Icu eve mini problemen
Reacties: 11
Weergaves: 2212

Re: Icu eve mini problemen

Crxtreem schreef: Zijn die ook nog met verschillende fases te kringen of zit iedereen dan op fase 1?
Je hebt een 3 fase kabel in de auto liggen, dan gaat Zoe er vol tegenaan om het maximale uit de paal te trekken. Ik heb daarom een 1 fase gekocht, laad Zoe probleemloos (16A), maar traag met 3,7 kW.

Gisteren had ik de 1 fase weer nodig, de (al volle) BMW i3 van de buren stond ingeplugd te laadpaalkleven, ik heb eerst weer als test de normale kabel geprobeerd, kwam binnen in mijn flat, kijk ff over het balkon: YuuP, Zoe met rode neus.Dus weer naar beneden, 1 fase kabel erin, en doorrrrrrrrrrr. Als ik alleen aan de paal sta en de 3 fase erin prik trekt Zoe 12,5 kW uit de laadpaal, de paal slaat dan altijd tijdens een laadsessie 2 of 3 keer af en gaat weer verder. Zodra er een andere auto aanhangt is het drama. Vandaar de aanschaf van een 1 fase kabel. Feit is dat de Q versie het spannender maakt voor de laadpaal dan de R versie, maar het is wat het is.
door Riesbak
07 jun 2019 18:20
Forum: Opladen Zoe
Onderwerp: Icu eve mini problemen
Reacties: 11
Weergaves: 2212

Re: Icu eve mini problemen

Zoe is een rijdend testtool voor laadpalen. Vraagt van bijna alle EV's het meeste van de laadpalen met het vermogen, zal altijd feilloos een wankele aarding ontdekken. Ik heb voor de (Allego) laadpaal naast mijn flat en voor onderweg wispelturige laadpalen een 1 fase kabel gekocht, daarmee kan ik tot nu toe altijd waar ik wil opladen, het is traag, maar dat geeft heel vaak niet.

Zoe met de nieuwste software is niet het probleem, is bijna altijd de laadpaal. (en dan bel je het nummer wat op de paal staat, en dan is het: een Zoe, ohhhhh, daar ligt het aan, zucht.... nee beste helpdeskmedewerker, het is jullie paal).