Er zijn 2 resultaten gevonden

door Mastah
24 jan 2021 10:12
Forum: Algemeen Zoe
Onderwerp: Hoge piep geluid met laden
Reacties: 36
Weergaves: 5978

Re: Hoge piep geluid met laden

Simgro75 schreef: 24 jan 2021 09:28 Oke, dus eco stand haalt niet veel uit bedoel je qua batterij range?
Op de snelweg merkte ik idd niet veel meer verbruik. Het gemiddelde ging zelfs naar beneden.
De Eco-modus bespaart wel degelijk energie en zorgt voor net wat meer range. Toen wij onze Q210 hadden reden wij echter amper in ECO-modus omdat we hem in ons stadsverkeer net teveel vonden afknijpen in vermogen dan we prettig vonden. Want de cut-off is best vroeg en de motor is ook niet bijzonder krachtig. En als je er "doorheen drukt" met het pedaal, zit je direct met een plotselinge oncomfortabele schok van vermogen.

In onze R135 rijden we echter de gehele tijd in ECO-modus, die heeft wel voldoende kracht in ECO-modus, en de "doorheen druk" drempel is nu wat geleidelijker gemaakt zodat je dan geen schok meer ervaart. (en ook in de ECO laat je de petjes nog achter je :-) )
door Mastah
16 jan 2021 22:33
Forum: Algemeen Zoe
Onderwerp: Hoge piep geluid met laden
Reacties: 36
Weergaves: 5978

Re: Hoge piep geluid met laden

Zoals gezegd hoort het er inderdaad bij. En volgens mij raakt men er snel aan gewend (ik woonde in mijn jeugd direct naast het spoor, maar kon geen trein horen... je brein filtert het vanzelf weg)

En als jij zelf in de zomer lekker in de tuin wil zitten: de brandstofmotor van de buurvrouw maakt vast veel meer herrie en ook nog eens giftige vieze lucht ;-)