Er zijn 2 resultaten gevonden

door pianistchopin
07 jun 2018 21:34
Forum: Electronica Captur 1
Onderwerp: Gratis 3 jaar updaten R-Link en kaarten Europa?
Reacties: 66
Weergaves: 42112

Re: Gratis 3 jaar updaten R-Link en kaarten Europa?

Ik heb een Renault Captur TCE 120 EDC van 2015 . Toen kreeg je 1 jaar lang updates; dus ik kocht na een jaar een nieuw kaartje dat problemen gaf met updaten; als service kreeg ik een nieuw kaartje met 3 jaar updates, waarvan er maar 2 zijn uitgevoerd. De 9.85 was er met hulp van Renault niet op te zetten tot deze opeens in de auto geüpdatet werd.
Ik ben benieuwd hoe je de versie 10.0 er op gekregen hebt: eerst de oude versie uitgeklikt in de hoop dat er plaats is voor 10.0 op je kaartje en in de hoop dat de computer in Frankrijk niet zegt: tijdelijk buiten gebruik, probeer het later nog eens?
Deze frustrerende methode heeft mij, zelfs met hulp van RN al veel te veel tijd en moeite gekost. Graag je reactie.
door pianistchopin
06 jun 2018 18:20
Forum: Electronica Captur 1
Onderwerp: Gratis 3 jaar updaten R-Link en kaarten Europa?
Reacties: 66
Weergaves: 42112

Re: Gratis 3 jaar updaten R-Link en kaarten Europa?

Updaten van het R-link systeem van de Renault Captur is een drama. De hulp van RN is niet adequaat. Ze weten vaak niet goed hoe ze het moeten oplossen en sturen dan maar weer een nieuw kaartje, als je meer dan een jaar geen behoorlijke update hebt gehad. Ik had na 1 jaar wel een nieuw kaartje gekocht voor € 99. De update procedure is heel ondoorzichtig en onlogisch. Na veel bellen met RN eindelijk versie 9.995 v 8568 en dat blijkt nog niet eens slecht als ik de problemen van andere mensen lees.
Renault, doe er iets aan en zorg dat er minstens 2 maal per jaar een nieuwe update komt, zonder telkens allerlei problemen zoals service tijdelijk(!) niet bereikbaar. Update moet een makkelijke en geen frustrerende bezigheid zijn! Goede info, wanneer en hoe een nieuwe update gedownload kan worden ontbreekt, zelfs bij de dealer!