Er is 1 resultaat gevonden

door juan
11 apr 2018 07:30
Forum: R-Link
Onderwerp: Falende schakelindicator Captur
Reacties: 24
Weergaves: 5810

Re: Falende schakelindicator Captur

ns_joep schreef:Het uitzetten van de indicator heb ik ook al voorgesteld en inderdaad dat werd inderdaad als niet mogelijk aangegeven.
Maar ik verzeker je, als je met 130 op de snelweg rijd, in de 6e versnelling, en de indicator geeft aan dat je terug moet schakelen :fp:
Daar kan ik dol van worden.

Overigens heb ik dat regelmatig als ik tijdens een rit van Rotterdam onderweg naar huis, in Maasmechelen (B) eventjes een stop maak om te tanken.
Daarna is elke indicatie wel onjuist, dus steeds de indicatie terugschakelen terwijl dat opschakelen zou moeten zijn.
Pas na weer een aantal kilometers, zo om en nabij afrit Geleen/Beek is de toestand weer genormaliseerd.

Groet,
Joep
Ik herken dit probleem ik heb zelf een Dacia Duster 1.2 TCE van 2016 ben verschillende malen mee naar de garage maar kwam steeds terug. Wat mij opviel nadat ik een tijdje in zijn zes reed dan ging de indicator weer juist werken. Aangezien ik het ook had in andere versnellingen heb ik toen het weer optrad van zijn drie in één keer in zijn zes gezet koppeling op laten opkomen en daarna meteen weer terug geschakeld. Daarna gaf hij weer de juiste schakel indicatie aan en is tot nu toe niet meer terug gekomen (2 maanden) dat je terug moet schakelen terwijl dit dan niet klopt. Misschien is tot nu toe geluk hebben gehad geen idee maar misschien hebben jullie er iets aan

Verstuurd vanaf mijn TA-1024 met Tapatalk