Er zijn 2 resultaten gevonden

door EspaceV
23 aug 2018 10:16
Forum: Algemeen Espace
Onderwerp: Mankementen Espace V
Reacties: 166
Weergaves: 71330

Re: Mankementen Espace V

Hierbij een update:

Grootste probleem vond ik het geluid en schokken van de automaat. Ze hebben de automaat, koppeling en de rekeneenheid vervangen. Ik rij hier nu een paar duizend kilometer mee en functioneert perfect zoals het hoort! Geen schokjes of gekke geluiden meer en perfect doseerbaar bij wegrijden. Voorheen was het de vraag of de auto wel of niet werd gelanceerd bij het wegrijden maar dat is nu helemaal opgelost.

Voor het bonkende/krakende geluid over drempels/klinkertjes, hebben ze de stabilisatorstangetjes vervangen en de klacht is hiermee ook volledig opgelost.

Ze hebben gelijk nieuwe software geïnstalleerd, enige klacht is nu nog de spiegel die soms wel en soms niet naar beneden wil wanneer je achteruit rijdt.

Zoals de auto nu is, is het echt genieten! Het is echt een fijne auto, het is iedere keer weer jammer als je al op bestemming bent.
door EspaceV
11 apr 2018 11:36
Forum: Algemeen Espace
Onderwerp: Mankementen Espace V
Reacties: 166
Weergaves: 71330

Re: Mankementen Espace V

Sinds ruim een week hebben wij een Espace V TCe 200 EDC Initiale van januari 2016 en vandaag toch maar even langs de dealer geweest voor onderstaande punten:

- Buitenspiegel komt niet altijd terug in de juiste stand wanneer we van R naar D schakelen (garage gaat kijken of er updates zijn)
- Bestuurdersstoel komt niet altijd terug in positie (garage gaat kijken of er updates zijn)
- auto lijkt te verspringen over voorbanden bij maximaal sturen en wegrijden (bekend bij dealer maar schijnt bij de Espace te horen)
- Afhankelijk van het weer, kraken rechtsvoor bij sturen en drempels (bekend probleem volgens garage, gaan ze naar kijken/verhelpen)
- Automaat geeft een schok en vreemd geluid bij schakelen van 3 naar 4 (Bekend probleem volgens garage. Afhankelijk van bouwjaar moet er een nieuwe automaat of een nieuwe koppeling in)

Als de onderdelen voor de automaat/koppeling binnen zijn, bellen ze voor een afspraak.
Ik zal jullie op de hoogte houden!