Er zijn 2 resultaten gevonden

door A110
24 jul 2018 20:22
Forum: Talisman
Onderwerp: R-Link 2 v 2.2.19.300
Reacties: 22
Weergaves: 6942

Re: R-Link 2 v 2.2.19.300

Dat doe ik al maar dat helpt niet. Omdat de kleppen naar de voorruit en voeten in het kachelhuis gesloten blijft.
Maar je went eraan.

Je was me net voor cortrans. Maar dat klopt als een bus.
door A110
24 jul 2018 09:51
Forum: Talisman
Onderwerp: R-Link 2 v 2.2.19.300
Reacties: 22
Weergaves: 6942

Re: R-Link 2 v 2.2.19.300

Op de pc heb ik uiteraard de r-link store staan. Die geeft trouwens nog steeds de kaart aan die er al lang op staat.......
Dit probleem had ik ook. Ik heb toen mijn USB stick weer in mijn computer gestopt nadat de update in de auto geslaagd was.
Heb wel de r-link store open staan. Heb even gewacht en daarna r-link store afgesloten en weer opnieuw opgestart/ingelogd en hierna was de melding verdwenen.

De r-link store app in de auto werkt bij mij ook niet. Had al gelezen dat dit maar een klein appje is en je er niet veel mee kan doen. Persoonlijk vind ik dat niet erg en laat het gewoon zo. Ik kijk regelmatig op mijn pc. En als er belangrijke dingen zijn dan geeft de r-link dit vanzelf aan. Mijn r-link staat gewoon verbonden in de auto zodat ik meldingen binnen krijg over update's.

Persoonlijk vind ik het goed werken. Heb tot nu toe geen problemen ondervonden. Ik heb alles zo ingesteld naar mijn zin en verder kom ik er niet aan.
Navigatie werkt naar behoren en telefoneren doe ik toch niet in de auto dus weet niet hoe het met de bleutooth verbinding is. Ik ben teveel afgeleid dus daarom staat de handsfree gewoon uit. Ik bel wel terug als het mijn uitkomt.

Het enigste wat ik vervelend vind is dat als de climate-control op automatische staat dat deze uit de gezichtsroosters blaast. Ik had dit liever op de voorruit en voeten. Ik weet dat je dit zelf kan instellen maar dan stopt het automatische programma. Had het fijn gevonden dat je dat kon instellen maar dat het automatische programma gewoon gehanteerd blijft.