Er zijn 2 resultaten gevonden

door Peter81
31 jul 2018 19:28
Forum: R-Link
Onderwerp: Rlink problemen
Reacties: 15
Weergaves: 24500

Re: Rlink problemen

Via de computer en rlink sw.
Bij mij ging het mis na de update het bericht geen kaarten gevonden en bleek de sd kaart verminkt.
Ga naar je garage en laat hun het doen. Gaat het mis dan moeten zij voor een nieuwe sd kaart zorgen via klantrelaties.
door Peter81
11 jul 2018 11:51
Forum: R-Link
Onderwerp: Rlink problemen
Reacties: 15
Weergaves: 24500

Re: Rlink problemen

:cry2: Sinds de aanschaf begin 2016 van mijn Grand Scenic heb ik problemen met het R-Link systeem.
Geluiden veiligheid waarschuwingen zijn niet te configureren maar altijd het standaard geluid. Moet je van Klantrelaties maar mee leren leven daar besteden zij geen aandacht meer aan.
Updates werken niet, na een update, volgens de instruktie die Klantrelaties geeft het systeem aan geen kaarten gevonden en werkt de navigatie niet meer. Klantrelaties geeft als antwoord wordt aan gewerkt.
Ondertussen diverse malen via mijn garage een nieuwe sd kaart ontvangen daar de oude na een update, ook in de garage, het niet meer deed.
Na een laatste upgrade van de laatste versie systeem software in de garage en een nieuw kaart versie 1005 werkte de navigatie weer. Tot gisteren, na het starten van mijn auto de mededeling geen kaarten gevonden en dus weer geen navigatie.
Garage weet het ook niet meer en is volledig afhankelijk van een paar mensen bij Klantrelaties die dan maar vragen alle gegevens door te sturen zodat dat ze die naar naar Frankrijk kunnen sturen om het probleem daar op te lossen. Tot op heden na twee jaar nog steeds problemen met het R-Link systeem. Je betaalt wel voor upgrades maar je krijgt ze niet en als ze komen zijn ze al weer oud.
De nieuwe kaarten die door Klant relaties aan de garage gestuurd worden moet je maar als compensatie zien voor de geleden schade. Zij gaan eraan voorbij aan alle uren die het kosten van naar de garage rijden wachten en weer naar huis.
Zijn er meer mensen met dit probleem?

Ben benieuwd.